ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Μας χρωστά η ιστορία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου και αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη. Έχουμε κάνει τα πάντα για να είμαστε σε θέση ανταποκριθούμε σε ένα τεράστιο αγώνα. Ο Απόλλων πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, να παλέψει και να κερδίσει το παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα που ψάχνουμε εδώ και αρκετό καιρό. Παίζουμε απέναντι σε ένα έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, υπάρχει δίψα και προσμονή για να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει στα 9 τελευταία ματς: «Δεν στεκόμαστε στο τι συνέβη τις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές αλλά στο τι θα συμβεί στην αναμέτρηση της Κυριακής. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι στα πόδια μας να παραμείνουμε εκεί για ακόμη μια αγωνιστική. Μπροστά στο κοινό μας έχουμε πολλά κίνητρα για να παλέψουμε για κάτι το οποίο θεωρούμε ότι μας χρωστά η ιστορία».

Για το ενδεχόμενο ισοπαλίας: «Εμείς δεν κάνουμε υποθετικά σενάρια. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πάθος στο παιχνίδι μας».

Για τον κόσμο: «Θα έχει αρκετό κόσμο. Έχουμε υποχρέωση έναντι αυτού του τεράστιου κόσμου να κάνουμε το βήμα που ψάχνουμε τα τελευταία χρόνια για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην πηγή».

Comments
To Top