ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Θεωρώ πως ήταν μια από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις»

Oι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας μας Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση.


Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Πάρα πολλή ένταση, κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τη φάση που βρήκε. Οι παίκτες πίεζαν, έγινε πολύ καλή δουλειά από Χάμπο και Αλεσάμι στα μετόπισθεν. Μας έλειψε η τελική πασά, από ατυχία χάναμε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έδειξε πως πίστευε στην ισοφάριση, οι αλλαγές βοήθησαν, οι παίκτες έδειξαν ότι πιστεύουν και ότι μπορούν το δεύτερο γκολ. Αξίζαμε να σκοράρουμε και θεωρώ πως ήταν μια από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα περιμένουμε να δούμε το αυριανό παιχνίδι. Έναν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να βρούμε την αντίδραση και το πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τη δυστοκία του Απόλλωνα: «Η ομάδα έκανε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα, βλέποντας και το προηγούμενο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια, η Ανόρθωση δημιούργησε περισσότερες φάσεις σε αυτό απ΄ ότι σήμερα και εμείς ίσως δημιουργήσαμε περισσότερες από την Ομόνοια που κέρδισε με 2-0. Θα συμφωνήσουμε όμως ότι στο τελικό τρίτο του γήπεδού κάπου χάναμε τις φάσεις. Κρατάμε το πάθος και την ένταση που είχαμε σήμερα, πρέπει όμως να δούμε λίγο τη χημεία στην επίθεση. Ένα γκολ έφερε ένα πόντο και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε πόσο σημαντικό ήταν αυτός αυτός ο πόντος».

Αν βάζει πίεση ότι αύριο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανέβει στην κορυφή: «Δεν αλλάζει κάτι, καθώς ξέραμε από πριν πως έχουμε τον αγώνα στο γήπεδο μας σε μια εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και σε περίπτωση που πέσουμε από την κορυφή, να βρεθούμε ξανά στην πρώτη θέση. Σίγουρα θα μπορούσαμε να ήμασταν σε καλύτερη θέση, αλλά εδώ είμαστε τώρα. Να μην ξεχνάμε ότι αν κερδίσει αύριο η ΑΕΚ θα πλησιάσει και αυτή στην κορυφή. Μπορούμε να τους κερδίσαμε, δείξαμε ότι έχουμε την ομάδα να υπερτερήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Comments
To Top