ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο τεύχος “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” με Ντιγκινί-Νογιόκ

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή (29/04), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Στη πλούσια θεματολογία του περιοδικού μας μπορείτε να διαβάσετε ανάμεσα σ’ άλλα τις δύο μεγάλες συνεντεύξεις από Νικολά Ντιγκινί και Αλεξάντερ Νόγιοκ και τις αφηγήσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Άγγελου Τσολάκη, ο οποίος αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Απόλλωνα που πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας μας.

Ο Νικολά Ντιγκινί παρουσιάζει σε μία πολυσέλιδη συνέντευξη διάφορες άγνωστες πτυχές της ζωής του, μιλώντας μάλιστα και για τα δύο χρόνια του στη Λεμεσό, τον δύσκολο τραυματισμό που πέρασε αλλά και της στήριξης που έτυχε από το περιβάλλον του Απόλλωνα.

Σε ένα απολαυστικό Q&A ο Αλεξάντερ Νόγιοκ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού που στάλθηκαν στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας μας στα κοινωνικά δίκτυα. Παρών στη συνέντευξη και οι δύο πιστοί οπαδοί της ομάδας μας Κωνσταντίνος και Μάριος Σταυράκης.

Ο Άγγελος Τσολάκης αφηγήθηκε εμπειρίες από τα 13 χρόνια καριέρας του στην ομάδα μας, αναφέρθηκε στις έντονες στιγμές που βίωσε από το πρώτο πρωτάθλημα του Απόλλωνα το 1991, για τις σεζόν που προηγήθηκαν και άλλα πολλά σχετικά με το ποδόσφαιρο του τότε και του σήμερα.

Τέλος, το σύντομο αλλά πάντοτε ενδιαφέρον First & Last, συναντά τον Ίλιαν Ίλιεφ και μαθαίνει για τις πρώτες του εμπειρίες γύρω από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Καλή ανάγνωση.

Comments
To Top