ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Eίσαι σοβαρός; Nα το βάλω στα πόδια; Nα παραιτηθώ γιατί;»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας μας Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Πάφο.

Για τον αγώνα: «Δεν ήταν καλή η απόδοσή μας, δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Χάναμε εύκολα τις μπάλες, και σε πολλές περιπτώσεις έγιναν εύκολα λάθη με λάθος πάσες. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν βγάλαμε την ποιότητα που δείξαμε σε άλλους αγώνες, όπως με την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο έκλεισαν τις γραμμές και εκεί πρέπει να παίξει με γρηγορότερες πάσες. Είχαμε τις φάσεις. Μια απόκρουση απ’ τον τερματοφύλακα τους και μια εξαιρετική απ’ τον Γιάνγκα μετά το τέρμα που δεχθήκαμε. Τελείωσε το ματς 0-2 αλλά όχι το πρωτάθλημα. Παραμένουμε πρώτοι. Βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας. Δεν με ενδιαφέρει τι έγινε παλιά. Βλέπουμε μπροστά. Πρέπει να κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Αν υπόσχεται ότι σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές θα αποδείξει ότι έχει ξεχαστεί το παρελθόν: «Aυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. «Όπως πείσαμε τους οπαδούς που στην αρχή δεν πίστευαν αλλά τους κάναμε να πιστέψουν αυτό πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Είπα και πριν για τις δικές μου ευθύνες. Είναι όμως η ώρα τώρα να αντιληφθούν οι πάντες, το προσωπικό, ο κόσμος, οι παίκτες όλοι για την κρισιμότητα της στιγμής. Δεν θέλω να βλέπω το παρελθόν. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να φοβόμαστε. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Αυτό έκανα πάντα και θα το κάνω. Έτσι έκανα στη Δανία που κατέκτησα το κύπελλο, έτσι θα συνεχίσουμε».

Τι πρέπει να αλλάξει και αν σκέφτεται να παραιτηθεί: «Mα είσαι σοβαρός; Nα το βάλω στα πόδια; Nα παραιτηθώ γιατί; Γιατί είμαι μόνο ένα βαθμό μπροστά;»

Comments
To Top