ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατώτεροι των περιστάσεων και ήττα με Πάφο

Κατώτεροι των περιστάσεων φάνηκαν στον ημαντικό αγώνα κόντρα στην Πάφο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και γνώρισαν την ήττα με 0-2.

Η διαφορά από την 2η θέση παρέμεινε στους 4 βαθμούς, με την ομάδα μας να έχει αγώνα περισσότερο.

Ο αγώνας:

Μέτρια ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρίνου, με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά, ήθελε να πιέσει για να βρει γρήγορο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει.

Η Πάφος στάθηκε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και σταδιακά πήρε μάλιστα τον έλεγχο του αγώνα. Στο 25′ είχαμε ένα απευθείας φάουλ του Πάντσεον, που μάζεψε σταθερά ο Γιοβάνοβιτς.

Στο 31ο λεπτό, κέρδισε την μπάλα ο Σεμέδο μετά από λάθος γύρισμα, έφτασε εκτός περιοχής, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για τον Απόλλωνα ήταν στο 37ο λεπτό, όταν ο Νταμπό κέρδισε την μπάλα από τον Χότσκο, αλλά την άνοιξε πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Ρούτκο και να διώξει πλάγια.

Μετά από αυτή την φάση, παρά τον καλό ρυθμό που υπήρχε στο παιχνίδι, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες κρατούσαν την μπάλα, αλλά χωρίς να δημιουργούν φάσεις.
Σταδιακά η Πάφος κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και άρχισε να βάζει δύσκολα στον Απόλλωνα. Στο 60ο λεπτό είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. όταν έγινε η σέντρα στην περιοχή, ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έσωσε ξανά την εστία του.

Στο 63ο λεπτό η Πάφος βρήκε τον δρόμο προς την εστία του Απόλλωνα. Ο Πάντσεον έκανε την σέντρα στην περιοχή, έκανε το κατέβασμα ο Ζάιρο και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Τσόρνιγκερ να κάνει αλλαγές για να βοηθήσει την ομάδα του να παίξει καλύτερα.

Ο χρόνος ωστόσο κυλούσε, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Λεμεσού. Στο 80′ είχαμε ένα μακρυνό σουτ του Ντιγκινί, που έφυγε έξω. Ενώ, στο 81ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία ο Γιάγνκα. Ο Ψύχας βρήκε με ακρίβεια τον Γιάνγκα στην μικρή περιοχή, ωστόσο από κοντινό σημείο αστόχησε.
Εκεί που ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να σκοράρει, η Πάφος βρίσκει και δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση με ατομική ενέργεια του Αλ Γκαντιουί.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (78’Ψύχας), Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι (78’Χαμάς), Κολ (64’Χάμπος), Σπόλιαριτς, Αλμπάνης (56’Ίλιεφ), Ντιγκινί, Πίττας (64’Γιάνκα), Νταμπό.

Comments
To Top