ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος για κόσμο, Πάφο, Ντιγκινί και διαιτησία

Για το παιχνίδι με την Πάφο και όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Προετοιμαστήκαμε ιδανικά με τη στήριξη του κόσμου. Υπήρχε πολύ πάθος και παλμός. Θέλουμε την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση για να κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του κόσμου στην προπόνηση: «Η παρουσία του κόσμου ήταν αρκετή. Όταν συγκεντρώνεις πέραν των 1500 στην προπόνηση υποδηλώνεται η στήριξη. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι. Θα έχουμε στήριξη χιλιάδων οπαδών και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κερδίσουμε».

Για την απόφαση των οργανωμένων για επιστροφή στο γήπεδο: «Είναι μια γενναία απόφαση, κόντρα στα πιστεύω τους, όμως η αγάπη τους για την ομάδα είναι υπεράνω του οτιδήποτε. Αυτοί που θα μείνουν εκτός γηπέδου πάλι Απολλωνίστες είναι, το ίδιο αγαπούν την ομάδα. Θα έχουμε κατάμεστη Δυτική».

Για τον Ντιγκινί: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή».

Για το αίτημα για ΓΣ της ΚΟΠ: «Είναι αλήθεια ότι περιμένουμε περισσότερες και πιο τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και αναλύσεις για το χρονικό λήψης των αποφάσεων. Αυτά που ειπώθηκαν δεν άφησαν κανένα ικανοποιημένο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ο εκπρόσωπος μας στην ΚΟΠ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Για την κάθοδο ξένων διαιτητών: «Έπρεπε να συμβεί πολύ νωρίτερα. Είναι πάγια θέση του Απόλλωνα εδώ και χρόνια με απίστευτο κόστος. Θα δούμε πώς θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Με πολλές ομάδες να διεκδικούν στόχους ήταν επικίνδυνα τα πράγματα. Ριζικές και σημαντικές αποφάσεις ως προς την οργάνωση του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν τις παίρνεις μεσούσης της σεζόν. Αυτό που ξεσήκωσε αντιδράσεις είναι το σκεπτικό και η αμεσότητα λήψης αποφάσεων που δεν συνέβη στο παρελθόν».

Comments
To Top