ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έκαναν οι διεθνείς

Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον μήνα Μάρτιο.

Συνολικά, έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους την εβδομάδα που προηγήθηκε ωστόσο οι πέντε από αυτούς πήραν χρόνο συμμετοχής.

Τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην κλήση της εθνικής Ανδρών Κύπρου με τους Κυριάκου, Πίττα και Σπόλιαριτς να αγωνίζονται και στα δύο παιχνίδια. Μάλιστα ο τελευταίος πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Χάμπος έφτασε στις 45 συμμετοχές, ο Ιωάννης Πίττας στις 24 και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς σημείωσε τις πρώτες δύο, ωστόσο η δεύτερη στιγματίστηκε με την άδικη αποβολή του στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Οι ποδοσφαιριστές μας συνέβαλλαν στην προσπάθεια της εθνικής μας να παραμείνει στην Γ’ κατηγορία επικρατώντας με συνολικό σκορ 2-0 της Εσθονίας.

Ο Ίλιαν Ίλιεφ αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο του φιλικού αγώνα Κατάρ-Βουλγαρία κι έφτασε στις οκτώ συμμετοχές με την εθνική Ανδρών.

Ο Αρνό Τζιουμ παρέμεινε στον πάγκο στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Αλγερία με τη χώρα του να καταφέρνει να προκρίνεται στην τελική φάση του Μουντιάλ στην παράταση.

Τέλος, ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας, Ρεβάζ Ιντζία, αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Ελπίδων της Γεωργίας κόντρα σε Αρμενία και Εσθονία αντίστοιχα. Μάλιστα στον πρώτο αγώνα ο νεαρός διεθνής επιθετικός έδωσε μία ασίστ βοηθώντας τη χώρα του να κερδίσει με 4-1. Στον δεύτερο αγώνα η Γεωργία επικράτησε με 2-0.

Comments
To Top