ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Πανηγυρίσαμε την εμφάνιση γιατί κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο»

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά την ισοπαλία κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

«Τρομερό παιχνίδι, τρομεροί οι οπαδοί. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να βλέπουμε, με πάθος και ένταση. Την προηγούμενη φορά παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου. Δεν είπα ποτέ ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος, ούτε σήμερα ήταν. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η ομάδα επέστρεψε, είναι εδώ. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, περιμέναμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πίεζε. Βγάλαμε μια ηρεμία, ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε τα τελειώματα που είχαμε, αλλά παίξαμε όπως ήθελα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Σήμερα ήταν ο Απόλλωνας που θέλω να βλέπω και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στο δεύτερο μέρος, χάσαμε λίγο έδαφος. Με κάποιες λάθος αποφάσεις, φάνηκε η κούραση. Όμως δεν πτοηθήκαμε, ο Αλμπάνης έχασε σπουδαία ευκαιρία όμως δεν πειράζει, βλέπουμε μπροστά. Σε 1-2 φάσεις θα μπορούσαν να μην δοθούν. Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός, διαπίστωσα πως η διαιτησία είναι καλύτερη από αυτά που άκουγα πριν έρθω στην Κύπρο. Το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον Άρη, μετά την διακοπή».

Για τους πανηγυρισμούς μετά το παιχνίδι: «Δεν πανηγυρίσαμε το αποτέλεσμα, πανηγυρίσαμε την εμφάνιση γιατί κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο».

Για το τι έκανε πριν το ματς και οι παίκτες είχαν πάθος και ένταση: «Τους τραγούδησα, ένα ελληνικό τραγούδι και το απόλαυσαν, χοροπηδούσαν. Έκανα κι άλλα, αλλά μπορεί να με περάσετε για κακό. Θα το τραγουδήσω στο τέλος αν υπάρχει λόγος για να πανηγυρίσουμε».

Comments
To Top