ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάμε στο ΓΣΠ να κερδίσουμε»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Σαφέστατα οι αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ είναι πάντοτε αμφίρροπες. Ταξιδεύουμε στη Λευκωσία για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Για μας, δεν είναι ο αγώνας της χρονιάς. Είναι για τον ΑΠΟΕΛ, αφού αν δεν κερδίσει τότε δυσκολεύει η προσπάθεια του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι στο 50-50 ο αγώνας, τριπλής παραλλαγής. Η ομάδα που θα αποφύγει τα λάθη και θα είναι πιο συγκεντρωμένη, θα είναι πολύ πιο κοντά στη νίκη»

Για το αγωνιστικό και τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Έχουμε αναδείξει το παιχνίδι, ως ένα σαν όλα τα άλλα, προετοιμαζόμαστε με ηρεμία. Κατελάρης και Μαλεκκίδης θα είναι εκτός, ο Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς προπονείται κανονικά και θα είναι στην αποστολή. Δεν θα σχολιάσουμε τα ζητήματα περί κορωνοϊού, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκρύψουμε κάποιο κρούσμα. Υπάρχει εντολή από την ηγεσία της ομάδας να υπάρχει ενημέρωση και να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο, όταν κάποιος είναι θετικός».

Για τις δηλώσεις Πετεβίνου που προηγήθηκαν : «Την πίεση, την έχει η ομάδα που ακολουθεί και όχι αυτή που προπορεύεται. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι συγκεντρωμένοι, αντιλαμβανόμαστε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ούτε διαφωνώ με την άποψη του Πετεβίνου, ούτε θέλω να σχολιάσω. Με όποιο αποτέλεσμα έρθει την Κυριακή θα είμαστε πρώτοι ακόμα και έχουμε τα περισσότερα παιχνίδια στο Τσίρειο μετά το παιχνίδι αυτό και θα πάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάμε στο ΓΣΠ να κερδίσουμε, παίζουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά ο Απόλλωνας έχει πάρει κύπελλο και προκρίσεις στη Λευκωσία τα προηγούμενα χρόνια. Είμαστε ήρεμοι και πάμε για το τρίποντο. Έχουμε να κερδίσουμε πολλά, αν και δεν θα είναι εύκολο»

Για τον κόσμο: «Οδεύουμε προς στην εξάντληση των εισιτηρίων, ο κόσμος θα είναι μαζί μας. Ίσως και σήμερα να ανακοινώσουμε το sold out».

Comments
To Top