ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η σερί ισοπαλία/ Ήρωας και πάλι ο Γιοβάνοβιτς

Η ομάδα μας έμεινε στο 1-1 στο «Τσίρειο» κόντρα στην Ανόρθωση και με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 48 βαθμούς.

Ήρωας και πάλι ο Γιοβάνοβιτς που απέκρουσε πέναλτι. Το γκολ της ομάδα μας ο Νταμπό.

Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία για το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Α HMΙΧΡΟΝΟ

Στο 5ο λεπτό ο Ουάρντα από πλάγια θέση έπιασε το σουτ, ωστόσο δεν βρήκε τον στόχο. Στο 13ο λεπτό ο Γιάνγκα έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο ο Λόρια μάζεψε εύκολα. 2 λεπτά μετά έγινε ένα λάθος στην άμυνα της Ανόρθωσης, ο Αλμπάνης έπιασε το σουτ αλλά ο Λόρια έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν. Μέχρι το 30΄οι δυο ομάδες δεν είχαν φτιάξει κάποια σπουδαία ευκαιρία.

Στο 36ο λεπτό ο Αλμπάνης πήγε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Νόβοτνι και έφυγε με δύναμη στα δίκτυα για το 0-1!

Στο 45ο λεπτό ο Γιάνγκα υπό πίεση έκανε μια προσπάθεια να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Β HΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ιωάννου έμεινε στα αποδυτήρια και ο Αραγιούρι πήρε την θέση του. Έτσι ο Αντωνιάδης πήρε ρόλο αριστερού μπακ και ο Κορέια μεταφέρθηκε στην μεσαία γραμμή.

Στο 50ο λεπτό ο Νόβοτνι έκανε το σουτ αλλά ο Γιοβάνοβιτς εύκολα έπεσε και μάζεψε, ενώ λίγο μετά η Κυρία είχε άλλη μια προϋπόθεση την οποία σταμάτησε ο Ρομπέρζ.

Στο 57΄η Ανόρθωση κέρδισε για χέρι του Χαμάς ένα πέναλτι (σέντρα του Αμπαρτζουμιάν), το οποίο δόθηκε μέσω ΒΑΡ. Ο Νοβότνι εκτέλεσε αλλά ο Γιοβάνοβιτς του είπε ΟΧΙ!

Στο 60ο λεπτό ο Τσόρνιγκερ έκανε τριπλή αλλαγή. Νταμπό, Ογκεντά, Ζράντι πέρασαν μέσα-Ίλιεφ, Γιάνγκα, Χαμάς  πέρασαν έξω. Μάλιστα 3 λεπτά μετά ο Ογκεντά έκανε την σέντρα με τον Νταμπό από κοντά να κάνει το 1-1!

Στο 66ο λεπτό ο Νογιόκ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό ένα τρομερό σουτ του Αλμπάνη πέρασε μόλις έξω!

Στο 74ο λεπτό ο Κορέια έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντέλετιτς ο οποίος από το… ένα μέτρο έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Λίγο μετά εξετάστηκε πιθανό πέναλτι για χέρι του Ογκεντά. Τελικά δόθηκε οφσάιντ ο Ουάρντα.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα ο Απόλλωνας πίεσε για το γκολ της νίκης φτιάχνοντας αρκετές προϋποθέσεις για το γκολ. Στο 99΄ο Ζράντι εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Λόρια να μαζεύει.

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Αλεσάμι, Ρομπέρζ (76′ Αυλωνίτης), Χαμάς (60′ Ογκεντά), Νογιόκ, Κολ, Αλμπάνης (84′ Πίττας), Ίλιεφ (60′ Νταμπό), Ντιγκινί, Γιάνγκα (60′ Ζράντι).

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Αντωνιάδης, Κορέια (88′ Χρυσοστόμου), Ιωάννου (46′ Αραγιούρι), Χουσμπάουερ, Χριστοδουλόπουλος (54′ Πόποβιτς), Χριστοφή (72′ Ντέλετιτς), Ουάρντα, Νοβότνι.

Κίτρινες: Ογκεντά / Χούσμπαουερ, Χριστοφή, Πόποβιτς, Ουάρντα.

Comments
To Top