ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία κόντρα στην Πάφο

Τρίτη σερί ισοπαλία για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά στην έδρα της Πάφου.

Πλέον ο Απόλλωνας είναι στο +5 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 5′ ο Τάλις βρήκε τον Αλ Κανταουί στην πλάτη της άμυνας της Πάφου, ο τελευταίος μοίρασε την μπάλα στον Ζαϊρό όμως το τελείωμα του κόντραρε, πήρε ύψος και ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Φούρ έπιασε την κεφαλιά όμως ο Γιοβάνοβιτς μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο πριν την συμπλήρωσε 15 λεπτών, ο Τάλις βρήκε τον Φουρ στην περιοχή του Απόλλωνα, αυτό μόνος στο δεύτερο δοκάρι αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να κάνει σωστό τελείωμα.

Για τον Απόλλωνα η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 18′ με τον Αλμπάνη. Ο Ελλαδίτης απείλησε τον Ρούτκο με διαγώνιο πλασέ όμως ο Ουκρανός έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 43′ ο Ζάϊρο βρέθηκε μόνος με τον Γιοβάνοβιτς μετά την πάσα του Αλ Κανταουί, ο Βραζιλιάνος πλάσαρε τον Σέρβο με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

Β’ ημίχρονο:

Πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη ήταν στο 58′ για την Πάφο. Ο Ζαϊρό μεταξύ δύο αμυντικών του Απόλλωνα πήρε μπάλα, έπιασε το δυνατό σουτ όμως ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 63′ η Πάφος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Τάλις μοίρασε στην περιοχή, το τελείωμα του Παντσεόν μπλοκαρίστηκε η μπάλα κατέληξε στον Τόμετσακ εκτός περιοχή, το σουτ του ήταν άστοχο.

Ο Χέσταντ στο 73′ έπιασε το δυνατό σουτ από μακριά, άφησε άγαλμα τον Γιοβάνοβιτς όμως είδε την μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Σέρβου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας απείλησε την Πάφος αρχικά με την σέντρα του Ντιγκινί να παίρνει πορεία προς τα δίκτυα και τον Ρούτκο να διώχνει. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Χάμπου έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρούτκο.

Στο 90+2 ο Κοβάσεβιτς εξ επαφής δεν μπόρεσε να μπει σωστά στην πορεία της μπάλα σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία.

Comments
To Top