ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια με Πάφο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο FC ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (07/03 – 18:00), στο “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο ΜΟΝΟ για τους κάτοχους διαρκείας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 έχουν προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου ξεκινώντας από σήμερα Πέμπτη (03/03) και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (04/03, 13:00).

Το απόγευμα της Παρασκευής (04/03, 15:00) η προπώληση θα είναι ανοικτή για όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας. 

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 18/02/2022, ισχύουν τα ακόλουθα για την είσοδο των φιλάθλων στα στάδια.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου και υπό τους ακόλουθους όρους:

(α) Με επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19, ή

(β) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(γ) με επίδειξη, για πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) για την ασθένεια του COVID-19 ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών, ή

(δ) με επίδειξη, για πρόσωπα ηλικίας 12 ετών και άνω αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών:

Νοείται ότι, για πρόσωπα ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν απαιτείται η επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top