ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ: «Θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πρόκρισή τους. Δεν κάναμε έναν κακό αγώνα, εμείς είχαμε τις περισσότερες φάσεις. Κάναμε ευκαιρίες πολλές, αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση του αγώνα δεν βάλαμε το γκολ. Είμαι δυσαρεστημένος για τη δεύτερη κίτρινη του Ρομπέρζ, δεν γίνεται ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής να κάνει αυτά τα πράγματα. Αλλάξαμε το σύστημα, εμείς είχαμε τις φάσεις και στο 0-0 και στο 1-0, αλλά και στην παράταση. Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές και βλέπουμε τη συνέχεια. Παίξαμε καλά, είδαμε τους παίκτες που ήρθαν από τραυματισμό ότι θέλουν χρόνο αλλά μας βοήθησαν. Θεωρώ πως η ομάδα είχε την ένταση, αν καταφέρναμε να σκοράρουμε ένα γκολ θα ήταν αλλιώς η συζήτηση. Δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η εμφάνιση των παικτών. Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές».

Αν πήγε κάτι λάθος στο δεύτερο ημίχρονο: «Συμφωνώ. Κάναμε εύκολα λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο δουλέψαμε πολύ καλά. Στο β’ κάναμε λάθη, ήρθε το γκολ της ΑΕΛ στο τρανζίσιον. Σήμερα δεν βρήκαμε τις λύσεις. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε».

Αν αποκλεισμός τους πεισμώνει όλους στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν είναι έτσι, θέλαμε το ντάμπλ, αλλά έτσι είναι το κύπελλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν περνούσαμε θα είχαμε περισσότερα παιχνίδια και θα είχαμε πρόβλημα στην ένταση, αλλά θα δίναμε χρόνο και σε άλλους παίκτες. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, θα περάσουμε μέσα από την κόλαση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε ηρεμία. Θέλω να δώσω ένα παράδειγμα το ΑΠΟΕΛ, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά δείτε τώρα. Είχε ηρεμία στις δύσκολες στιγμές».

Comments
To Top