ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός στην παράταση/ Χαμένο πέναλτι και κόκκινη

Η ομάδα μας δέχτηκε την ήττα 2-0 (1-0 κ.δ) στην παράταση από την ΑΕΛ και με συνολικό σκορ 2-1 γνώρισε τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπελλου.

Χαμένο πέναλτι ο Χαμάς στο 13ο λεπτό, κόκκινη ο Ρομπέρζ στα πρώτα λεπτά της παράτασης.

Ο αγώνας:

Στο 4ο λεπτό ο Τόρες βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 8ο λεπτό σε μια φάση με τον Γιάνγκα και τον Μέγερι, ο Νεοκλέους αρχικά έδωσε κόρνερ. Ο ΒΑΡΙΣΤΑΣ Μάριος Χριστοφόρου τον κάλεσε να δει την φάση, με αποτέλεσμα στο 11ο λεπτό ο ρεφ να δείξει το σημείο του πέναλτι.

Στο 13ο λεπτό ο Χαμάς εκτέλεσε, αλλά ο Μέγερι έπεσε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ!

Στο 15ο λεπτό ο Φιλιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Ριστέφσκι.

Στο 26ο λεπτό μια κεφαλιά του Γιάνγκα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ να σημειώσουμε πως πιο πριν ακυρώθηκαν 2 γκολ ως οφσάιντ, ένα για κάθε ομάδα. Στο 42ο λεπτό ο Νταμπό έκανε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Μέγιερι έπεσε και απέκρουσε.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 50ο λεπτό ο Γιάνγκα έκανε το γύρισμα-πλασέ μετά από σέντρα του Νογιόκ, αλλά ο Μέγερι μάζεψε εύκολα. 6 λεπτά μετά ο Μιλιντσένου έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ήταν από πλάγια θέση και έφυγε έξω.

Στο 57ο λεπτό ο Σάντος βρέθηκε στην περιοχή και με μια όμορφη κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από τον Γιοβάνοβιτς, κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΛ!

Στο 71΄ο Νογιόκ έπιασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. 8 λεπτά μετά ο Μέγερι απέκρουσε σουτ του Ντιγκινί από καλή θέση.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Στο 93΄ο Γιοβάνοβιτς μάζεψε ένα σουτ του Παπαφώτη.

Στο 94΄ο Ρομπέρζ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Απόλλωνα με παίκτη λιγότερο! Μάλιστα στο 96ο λεπτό ο Παπαφώτης έπιασε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0!

Στο 110΄ο Φραντζής είχε ένα άστοχο σουτ, 3 λεπτά μετά ο Νταβόρ είχε δοκάρι σε ένα καλό σουτ! Στο 119΄μια κεφαλιά του Ζράντι πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 122′ από κοντά ο Ζράντι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια χάνοντας τεράστια ευκαιρία!

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Σάντος, Ριστέφσκι, Σωτηρίου (46′ Τεϊσέιρα), Μαζάν, Μεντόγεβιτς (60′ Ζντραφκόσκι), Παπαφώτης, Έουλερ (91′ Φραντζής), Τόρες (65′ Ριέρα), Μαρόσα, Μιλιντσεάνου (83′ Τσέποβιτς).

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Παναγιώτου, Ρομπέρζ, Χ. Κυριάκου (59′ Κατελάρης), Χαμάς, Αλμπάνης (83′ Ζράντι), Νογιόκ (100′ Πίττας), Αλεσάμι, Ίλιεφ (59′ Κολ), Γιάνγκα, Νταμπό (71′ Ντιγκινί).

Κίτρινες: Σωτηρίου, Τεϊσέιρα, Μιλιντσεάνου, Παντελίδης , Μέγερι, Νταβόρ/ Ίλιεφ.

Κόκκινες: – / Ρομπέρζ 94′ (δεύτερη κίτρινη)

Comments
To Top