ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Τυχερός βαθμός/ Δεν είχαμε ενέργεια»

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην ΠΑΕΕΚ ο τεχνικός της ομάδας Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ δήλωσε:

«Τυχερός πόντος για εμάς όπως εξελίχθηκε, όπως πήγε με τον τρόπο που παίζαμε, όταν αρχίζεις τόσο καλά πρέπει να είσαι σε καλό επίπεδο. Μας έλειπε ενέργεια, κάτι που συνήθως η ομάδα έχει. Δεν τρέξαμε όσο συνήθως, δεν δημιουργούσαμε τίποτα, η ανάπτυξη μας από πίσω ήταν λάθος.

Ειδικά η ενέργεια που έλειπε είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε πολύ καλά, επίσης ήμασταν κουρασμένοι, κάναμε λάθη ίσως στην προετοιμασία. Πρέπει να βρούμε τους λόγους επειδή το διαχειριστήκαμε μέχρι τώρα πραγματικά πολύ καλά τις ομάδες μεταξύ 7-12, αφήσαμε πολύ λίγους βαθμούς, σήμερα δεν τα καταφέραμε.

Πάρα πολύ καλός αγώνας από την ΠΑΕΕΚ, μας δημιούργησαν πολλά προβλάματα, ήταν πολύ καλοί στο τρανζίσιον, εμείς δεν είχαμε επιστροφές. Χάνουμε αμυντικό με την αποβολή του Αυλωνίτη, ευτυχώς επιστρέφει ο Ρομπέρζ για Ανόρθωση, ίσως και ο Κατελάρης όμως έλειπε καιρό και πρέπει να το δούμε.

Δεν χάθηκε κάτι, η ομάδα δικαιούται να μην είναι καλή, σίγουρα σήμερα ήταν αχρείαστο. Θα το αναλύσουμε και θα προχωρήσουμε όπως κάναμε στο παρελθόν. Έχουμε μιάμιση βδομάδα να προετοιμαστούμε. Ήταν πολύ έντονος Γενάρης και μισός Φεβράρης».

Aν κρατά περισσότερο το αρνητικό μέχρι το 90′ ή το θετικό ότι πάλι αντέδρασε στο τέλος: «Αναλύουμε τα όσα είδαμε. Όταν είσαι πίσω και ισοφαρίζεις στο τέλος δείχνει τη νοοτροπία. Ακόμη κι αν είναι ένας βαθμός, μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλός στο τέλος. Είναι πολύ ακριβές το τι σκέφτομαι για την εμφάνιση σήμερα».

Comments
To Top