ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Για εμάς είναι ακόμη ένα τρίποντο χωρίς καμιά προέκταση»

O εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι. Κλασικό ντέρμπι με πάθος και ένταση. Αυτός που θα έβαζε το δεύτερο τέρμα θα ήταν νικητής. Είχε η ΑΕΛ την ευκαιρία με την ανεπανάληπτη απόκρουση του Γιοβάνοβιτς. Είχαμε όμως και εμείς τον Ίντιζια που σκόραρε και μας έδωσε τη νίκη».

Για το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζει έτσι ο Απόλλωνας: «Αυτό υποδηλώνει πίστη στο στόχο, συγκέντρωση, πάθος. Για εμάς είναι ακόμη ένα τρίποντο χωρίς καμιά προέκταση. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να προσθέσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να μείνουμε όλοι συγκεντρωμένοι, ήρεμοι, ψύχραιμοι μακριά από οτιδήποτε μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Έχουμε την εμπειρία ως διοίκηση και καλούμε τον κόσμο να μείνει συγκεντρωμένος στο στόχο».

Για τις απουσίες: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Βλέπουμε τον τρόπο που θα κερδίζουμε τους αντιπάλους αλλά και τις απουσίες. Είχαμε διψήφιο αριθμό απουσιών. Θα έχουμε επιστροφές με την ΠΑΕΕΚ, τουλάχιστον έξι. Είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας τους Ζράντι, Νταμπό και Κατελάρης».

Για τα αποδυτήρια: «Δεν θα μπω στο τι γίνεται στα αποδυτήρια. Είναι πολύ καλό και οικογενειακό το κλίμα. Ο κύριος Τσόρνιγκερ έχει τον τρόπο να τα διαχειρίζεται και να εμπνέει».

Για το γεγονός πως ο Τσόρνιγκερ βγάζει τον καλύτερο εαυτό όλων: «Είναι ένα απ’ τα πολλά θετικά του Γερμανού τεχνικού μας. Ο Ψύχας έπαιξε καλά σε ένα δύσκολο ρόλο. Ο Ίντζια έδωσε τη νίκη. Βλέπετε και τον πάγκο πως όλοι πανηγυρίζουν και λειτουργούν ως ομάδα».

Για τον πλουραλισμό στην επίθεση: «Η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί. Υπολείπονται 12 παιχνίδια και 36 βαθμοί. Πρέπει να βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένος και ταπεινός. Το πανηγύρισαν χθες και ξέρουν πως ο δρόμος είναι μακρύς. Τα παθήματα των προηγούμενων μας έγιναν μαθήματα και όλοι συγκεντρώνονται στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ».

Για την αφιέρωση του Χάμπου στους τραυματίες: «Έχουμε Κύπριους με προσωπικότητα, που έχουν γαλουχηθεί μέσα απ’ τις αξίες του συλλόγου. Είναι σημαντικό να έχεις παίκτες που μπορούν να εμπνεύσουν. Ο Χάμπος έχει αυτό το χάρισμα, όπως και ο Πίττας».

Για τον Πίττα: «Αντιλαμβάνεσται απ’ τις ενέργειες του γιατί είναι απ’ τους κορυφαίους επιθετικούς τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει κρύο αίμα, ένστικτο και πιστεύει στον εαυτό. Ήταν πολύ δύσκολο το τέρμα του».

Για την αντιπαράθεση Τσόρνιγκερ – Παντελίδη: «Έτσι είναι τα ντέρμπι, υπάρχει πάθος και ένταση εντός γηπέδου. Μίλησαν και οι δυο μετά το τέλος και όλα καλά. Μετά το τελικό σφύριγμα όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ μας συγχάρηκαν και πήγε ο καθένας σπίτι του. Έτσι είναι».

Για την έφεση: «Δεν έχουμε το σκεπτικό ακόμη αλλά μείναμε ανεπηρέαστοι και πολύ ψύχραιμοι. Η προσοχή μας είναι στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ».

Comments
To Top