ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ: «Αλίμονο αν δίνω υπόσταση στο τι είπε ο Κυριάκος »

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση την κίνηση του Ε.Τ της ΑΕΚ να ανεβάσει στα σόσιαλ μίντια εικόνα που να δείχνει 3-1 τελικό αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα, μετά την απόφαση του Εφετείου.

“Το μόνο σίγουρο δεν υπήρχε αίσθηση χιούμορ. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις τον Απόλλωνα και το τόνισε. Πέρσι τους κερδίσαμε τέσσερις φορές και δεν σχολιάσαμε ότι τους κερδίσαμε εντός και εκτός έδρας. Αυτό δείχνει το εκτόπισμα του Απόλλωνα, δεν ξεχωρίζει αντιπάλους. Αλίμονο αν δίνω υπόσταση στο τι είπε ο Κυριάκος. Εμείς είμαστε ο Απόλλωνας, προχωρούμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.  Ο καθένας κρίνεται μέσα από τα λεγόμενα και τις πράξεις του, είπε χαρακτηριστικά στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Υποδεχτήκαμε με μεγάλη ψυχραιμία την απόφαση του Εφετείου. Δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε χωρίς να γνωρίζουμε το σκεπτικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα με ήθος. Δεν απαντήσαμε σε οποιαδήποτε ένταση που δημιουργήθηκε. Δικάστηκε δύο φορές η υπόθεση με αντίθετες αποφάσεις. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι ο μόνος που δεν επωφελήθηκε ήταν ο Απόλλωνας.

Η προσοχή μας είναι στην ΑΕΛ, από τον κύριο Τσόρνιγκερ μέχρι τον τελευταίο οπαδό μας στον πλανήτη, με πολύ μεγάλη ηρεμία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Για μας έχει κλείσει η υπόθεση. Πολύ μεγάλη συσπείρωση. Πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια. Έχουμε ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός στη συμπολίτιδα, στο 50-50 ο αγώνας και θα παλέψουμε παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα”.

Comments
To Top