ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΓΗΠΕΔΟ: 10.300 θέσεις/ Έτοιμο 25 Αυγούστου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τους Προέδρους των Σωματείων Λεμεσού, Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη, με τη συμμετοχή του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας του ΚΟΑ.

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που αφορά τη χωρητικότητα του νέου σταδίου της Λεμεσού και επιβεβαιώθηκε ότι το γήπεδο ολοκληρώνεται όπως έχει σχεδιαστεί, χωρίς καμία παρέκκλιση σε θέματα εμβαδού και χωρητικότητας.

Οι Πρόεδροι των τριών σωματείων εξέφρασαν την βούληση τους να ακολουθήσουν τις νέες μη δεσμευτικές συστάσεις της ΟΥΕΦΑ, αναφορικά με το ζήτημα που αφορά την ασφάλεια και την άνεση των θεατών, γεγονός που εκ των πραγμάτων οδηγεί σε μείωση των διαθέσιμων θέσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε 12,600 θέσεις, ενώ με τη διαρρύθμιση που γίνεται μετά από την εισήγηση των ομάδων, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων θα ανέρχεται στις 10,300 .

Κατά τη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν κανονικά και αναμένεται το στάδιο να παραδοθεί στις 25 Αυγούστου, ως είχε προγραμματιστεί στη βάση των χρονοδιαγραμμάτων που είχαν τεθεί.

Comments
To Top