ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη νίκη στο «ΜΑΚ»/ Στο +6 η διαφορά

Με ένα γρήγορο γκολ του Πίττα και δύο του Αλμπάνη, η ομάδα μας πέρασε με νίκη από την έδρα της Δόξας, κατέγραψε την 13η της νίκη στην σεζόν και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την δεύτερη θέση. Ντεμπούτο για Ογκέντα.

Ο αγώνας:

Ο Απόλλωνας ευτύχησε στην πρώτη του να ανοίξει το σκορ, όταν στο 11′ ο Χαμάς έπειτα από πάσα του Αλμπάνη έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και ο Πίττας με προβολή έκανε το 1-0. Ο Ελλαδίτης που ξεκίνησε τη φάση του γκολ ήταν πρωταγωνιστής για τους κυανόλευκους κι έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες τους στη συνέχεια (25′, 30′), ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους σωστά ακυρώθηκε γκολ του Πίττα.

Η Δόξα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 56’ ο Σαντίκ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο αρχισκόρερ της προσφυγικής ομάδας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Η πιο πάνω φάση φαίνεται να θορύβησε τον Απόλλωνα ή καλύτερα τον Αλμπάνη ο οποίος μέσα σε τέσσερα λεπτά σκόραρε δύο γκολ. Στο 57’ ο Ελλαδίτης έκανε το 0-2 με ωραίο τελείωμα μετά από πάσα του Πίττα. Στο 61’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Σισκόφσκι και απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά όπως ήταν αναμενόμενο. Οι «κυανόλευκοι» καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι και έκαναν διαχείριση. Από την άλλη, η Δόξα προσπάθησε να βρει έστω ένα γκολ αλλά μάταια με το τελικό αποτέλεσμα να μένει στο 0-3.

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Κυριάκου (46′ Σάσι), Αντενόν, Κέρλα, Καραμανώλης (46′ Μέσκα), Κοβάσεβιτς, Μπένι, Τραϊτσέφκσι, Τιντζανί, Εμπραλίτζε, Σαντίκ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α. Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Αυλωνίτης, Ρομπέρζ, Χαμάς (73′ Μαυρίας), Κολ (84′ Ονγκέντα), Νογιόκ, Ίλιεφ (73′ Χάμπος), Αλμπάνης (63′ Ψύχας), Πίττας, Ντιγκινί (63′ Ίντζια)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 53′ Αντενόν, 78′ Σαντίκ, 81′ Τραϊτσέφσκι / 31′ Αλμπάνης, 41′ Νογιόκ

Comments
To Top