ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Kiba Inu

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Kiba Inu, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Το λογότυπο της Kiba Inu θα βρίσκεται στην αριστερή επωμίδα της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία Kiba Inu είναι η δημιουργός του ομώνυμου κρυπτονομίσματος το οποίο στοχεύει να φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία του κλάδου συνδυάζοντας ένα ευρύ φάσμα βοηθητικών προγραμμάτων και εργαλείων κρυπτογράφησης μέσω της δικής τους ομάδας ανάπτυξης και προσωπικού.

Μερικά από τα εργαλεία που υποστηρίζει είναι το Kiba bridge, το οποίο ενοποιεί τις blockchains, τον ανιχνευτή χαρτοφυλακίου Kiba Gains, το Kiba Charts το οποίο αναλύει τις τιμές με λεπτομερή διαγράμματα και το Kiba Forno το οποίο αποτελεί τον ανιχνευτή tokens σε όλη την αγορά.

Η Kiba Inu αποτελεί επίσης συνεργάτης με τις ποδοσφαιρικές ομάδες Udinese Ιταλίας, Οντίσα Ινδίας, την αυτοκινητοβιομηχανία Alfa Romeo, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κρίκετ και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Btok.

Καλωσορίζουμε την Kiba Inu στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και ευχόμαστε μια αγαστή συνεργασία η οποία θα επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top