ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Royal Caribbean ο νέος χορηγός

Δημοσιογραφική διάσκεψη από την ομάδα μας στην παρουσία του προέδρου Νίκου Κίρζη, ο οποίος παρουσιάζει τον νέο χορηγό.

Πρόεδρος Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης: «Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Royal Caribbean προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες εδώ και πενήντα χρόνια. Το 2022 και το 2023 θα έχει για πρώτη φορά την Κύπρο ως βάση. Καληνωρίζω τη Royal Caribbean στην οικογένεια του Απόλλωνα. Είμαι πεπιεσμένος ότι η σημερινή ημέρα θα είναι η απαρχή μιας μακράς συνεργασίας μεταξύ εμάς».

Αντιπρόεδρος Ρoyal Caribbean, Μπέντζαμιν Μπόργκιν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία. Θέλουμε να αναπτύξουμε μια πολύ καλή σχέση με την Κύπρο. Όταν αποφασίσουμε να δώσουμε τη δύναμη και τη δουλειά μας το κάνουμε εκατό τοις εκατό. Είναι πολύ σημαντικό η εικόνα μας να φαίνεται στην περιοχή, για αυτό αποφασίσαμε να εμπλακούμε με το ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα, μια ομάδα που βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και ελπίζουμε να μείνει εκεί μέχρι τέλους και τη νέα χρονιά να αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ περήφανοι που πλέον είμαστε μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα».

Αν μίλησαν με κάποια άλλη κυπριακή ομάδα: «Στην αρχή ξεκινήσαμε με το να συνεργαστούμε με τέσσερα ταξιδιωτικά γραφεία. Αναμφισβήτητα το ποδόσφαιρο είναι πολύ δημοφιλή στην κοινωνία της Κύπρου. Βλέποντας την αγορά στην Κύπρο, αποφασίσαμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή. Αντιληφθήκαμε ότι πρόκειται για ένα άκρος επαγγελματικό κλαμπ, είμαστε πολύ χαρούμενοι, το συμβόλαιο μας περιλαμβάνει κάποια μπόνους που φανερώνει την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα. Στο μέλλον είμαστε ανοικτοί για όλα. Δεν είχαμε οποιαδήποτε συνομιλία με άλλη ομάδα της Κύπρου, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τον Απόλλωνα και μετά δεν ξανακοιτάξαμε πίσω».

Για τη διάρκεια της συμφωνίας: «Η συμφωνία που υπογράψαμε αφορά 2,5 σεζόν και ξεκινά άμεσα. Εκτός από τη χρήση του λιμανιού θέλουμε να επενδύσουμε στην κυπριακή αγορά, βλέπουμε μακροπρόθεσμα και θεωρούμε ότι με τις σωστές κινήσεις αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να μεγαλώσει».

Προς τον Νίκο Κίρζη αν πρέπει να περιμένουμε κάποια άλλη συμφωνία με νέο χορηγό: «Τώρα δεν μπορούμε να κάτι άλλο, έχουμε όμως πολύ καλούς χορηγούς και μέχρι τον Μάιο θα ξέρουμε το τελικό ρόστερ με αυτούς τους συνεργάτες»

Για τα όσα αφορούν το γήπεδο της Λεμεσού: «Θέλω να πω ότι το γήπεδο δεν έχει μικρύνει και δεν έχει αλλάξει κατηγορία και τα μπόξερ δεν επηρεάζουν ούτε ένα τοις εκατό τη χωρητικότητα του γηπέδου. Το πρώτο θέμα που προέκυψε είναι πως με βάση τα σχέδια που υπάρχουν για να τοποθετηθούν τα καθίσματα θα ήταν πολύ στρυμωγμένος ο κόσμος στο γήπεδο και το δεύτερο είναι πως έχει αλλάξει η UEFA τις εισηγήσεις της για το γήπεδο».

Χθες είχαμε μια σύσκεψη και συμφωνήσαμε ότι προετοιμασία όλων είναι η άνεση και η ασφάλεια των φιλάθλων. Θα κάνουμε άμεσα μια νέα μελέτη, με τις νέες προδιαγραφές είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί ο αρχικός σχεδιασμός της χωρητικότητας του γηπέδου. Μέχρι την άλλη εβδομάδα νομίζω θα ξέρουμε ακριβή χωρητικότητά. Θα είναι περίπου στις 10 500- 11 000 νομίζω. Δεν είναι κάτι θετικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνειρο αυτό το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι άμεσα κοντά μας. Το γεγονός ότι θα μειωθεί η εχθρικότητα δεν πρέπει να αποτρέψει την ανυπομονησία όλων μας. Αν μου επιτρέπεται την άλλη εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραδοθεί μέχρι τον Αύγουστο.

Comments
To Top