ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια με AEΛ (κύπελλο)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα του κυπέλλου Coca-Cola με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Τετάρτη (26/01, 18:00) στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store, ωστόσο η αγορά εισιτήριου θα γίνεται ΜΟΝΟ με μετρητά.

Υπενθυμίζουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας BLUETEENS και JUNIOR πως η κάρτα τους ΔΕΝ ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας ELITEVIP και VIP YOUTH, έχουν δικαίωμα εισόδου στο στάδιο βάσει των προνομίων τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ
Μαθητικό: 5 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Από τις 15:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο Τσίρειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των μέτρων της 29ης Δεκεμβρίου, η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα έχει καθοριστεί στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης, να επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε:

  • πρόσωπα ηλικίας άνω των 12 ετών, με την επίδειξη εν ισχύ πιστοποιητικού ολοκληρωμένου εμβολιασμού, είτε εν ισχύ πιστοποιητικού ανάρρωσης
  • πρόσωπα ηλικίας 6 έως 11 ετών, με την επίδειξη αρνητικού Test PCR ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών (νοείται ότι για παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός)
  • πρόσωπα ηλικίας 12-17 ετών, με την επίδειξη αρνητικού Test PCR ή Rapid test διάρκειας 72 ωρών, νοουμένου ότι συνοδεύονται από γονέα/κηδεμόνα που ολοκλήρωσε το εμβολιαστικό του πρόγραμμα
  • πρόσωπα τα οποία δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, με την επίδειξη του ιατρικού πιστοποιητικού που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητικού Test PCR 7 ημερών ή αρνητικού Rapid Test 7 ημερών
  • πρόσωπα ηλικίας 18 ετών και άνω τα οποία έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση εμβολίου με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αρνητικού Test PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών
  • πρόσωπα που έχουν λάβει τη δεύτερη δόση (για τα διδοσικά εμβόλια) ή έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχουν παρέλθει 7 μήνες από την ημέρα εμβολιασμού, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και αρνητικού Test PCR 72 ωρών, ή αρνητικού Rapid Test 48 ωρών

Επίσης, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 13 Δεκεμβρίου 2021, διευκρινίζονται τα πιο κάτω:

Διευκρινίζεται πως τα άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων και μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test, όπως επίσης και άτομα που έλαβαν την ενισχυτική δόση εμβολίου.

Τα άτομα για τα οποία έχει παρέλθει περίοδος 7 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων, και μία δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δικαιούνται να εισέρχονται στους χώρους αυτούς με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Διευκρινίζεται πως τα άτομα τα οποία έχουν νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλουςαπό την στιγμή τηςπροσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Οι θεατές θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, τονίζεται ότι:
– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.

– Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

– Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

Οι κάτοχοι της κάρτας ELITE και VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως φαίνονται στο πιο κάτω σχεδιάγραμμα.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο των VIP.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top