ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ/ Τετάρτη ο Αυλωνίτης»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου Φανούριου Κωνσταντίνου στον Super Sport FM 104.0

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Δεν λέει κάτι η παρουσία μας στην 1η, 2η, και 3η θέση, αλλά να κερδίζει η ομάδα μας. Είχαμε μια δύσκολη έξοδο το Σάββατο, περάσαμε νικηφόρα και μας δίνει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Αν υπολογίσουμε και τα αγωνιστικά προβλήματα, πήραμε μια μεγάλη νίκη. Γενικά ήταν μια συνολική προσπάθεια από όλους για να φτάσουμε σε ένα σημαντικό τρίποντο. Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν και η παρουσία του κόσμου που αποτυπώνει την πίστη που υπάρχει φέτος στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Χαμάς. Και ο Ζράντι που έχει μεταβεί στο εξωτερικό προστίθεται πλέον στους μόνιμα τραυματίες Κατελάρη, Αλεσάμι, Μαλεκκίδης και Δημητρίου. Ο Ζράντι αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες με θεραπευτική αγωγή, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο Τζουμ κάνει ειδικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση».

Για το ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Ένα μεγάλο ντέρμπι. Ανάμεσα σε δύο ομάδες. Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ, πάντοτε στα μεταξύ μας ντέρμπι το γόητρο είναι τεράστιο κίνητρο. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια».

Για τον Αυλωνίτη: «Θα έρθει τις επόμενες ημέρες, την Τετάρτη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική κατάληξη του ζητήματος. Ο κ. Τσόρνιγκερ γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει, έχει κάνει τις εισηγήσεις του. Θα κάνουμε και τις τέσσσερις μετεγγραφές».

Για το θέμα του πορίσματος: «Είναι θέματα με τα οποία ασχολείται το νομικό τμήμα. Ότι θα υπάρξει εξέλιξη, αντίδραση ή τοποθέτηση θα το κάνουμε».

Comments
To Top