ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφή δια ποδός ΠΙΤΤΑ!

Με ένα γκολ του Γιάννη Πίττα στο 86ο λεπτό η ομάδα μας έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Πάφου και έπιασε κορυφή στου 35 βαθμούς.

Χωρίς φάσεις και με πολλά φάουλ… κύλησε το πρώτο μέρος. Ένα σουτ του Κοβάσεβιτς, που μπλόκαρε εύκολα ο Γιοβάνοβιτς στο 28΄ ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια που καταγράφηκε μπροστά από τις δύο εστίες. Από εκεί και πέρα, στο 37΄ διαφοροποιήθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού αποβλήθηκε σωστά ο Κοβάσεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον Γιάνγκα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67΄ για να «απειλήσουν» για πρώτη φορά, όταν ο Πέτρου έδιωξε το σουτ του Ζράντι, ενώ ο Κύπριος κήπερ μπλόκαρε και το σουτ του Κυριάκου στο 75΄.

Η τρίτη προσπάθεια των «κυανόλευκων» ήταν και… φαρμακερή. Γύρισμα του Μαυρία από δεξιά, πλασέ του Πίττα μέσα από την περιοχή και 1-0 για τη Λεμεσιανή ομάδα. Ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το οποίο βρήκε το συγκρότημα του Τσόρνιγκερ να πανηγυρίζει μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη.

ΠΑΦΟΣ: Πέτρου, Κβίντα, Κοβάσεβιτς, Ζάιρο, Χέσταντ (65΄ Αουρέλιο), Βαλακάρι (81΄ Αλ Γκαντιουί), Τάλις, Ντράγκομιρ (72΄ Χότσκο), Μπάιριτς, Πάντσεον, Πάγιτς.

Στον πάγκο: Άντος, Κώστα, Χότσκο, Αουρέλιο, Λέιτε, Φυλακτού, Αλ Γκαντιουί, Μιχαήλ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Φιλιώτης (76΄ Ψύχας), Κολ, Σπόλιαριτς (66΄ Κυριάκου), Αλμπάνης (66΄ Ζράντι), Ίλιεφ (85΄ Ντιγκινί), Νταμπό, Γιάνγκα (76΄ Πίττας).

Στον πάγκο: Ντουρίν, Νογιόκ, Μάρκοβιτς, Κυριάκου, Ψύχας, Ζράντι, Ίντζια, Ντιγκινί, Πίττας.

Κίτρινες Κάρτες: Ζάιρο / Ίλιεφ, Γιάνγκα.

Κόκκινες Κάρτες: Κοβάσεβιτς (2η κίτρινη).

Comments
To Top