ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Για τα μεταγραφικά και τα δημοσιεύματα για Αυλωνίτη:

«Επειδή δεν έχει κάτι οριστικό, είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι στην Πάφο και από Δευτέρας θα δούμε τα μετεγγραφικά», είπε και πρόσθεσε αν υπάρχει κάτι που μπορεί να λεχθεί για τα μετεγγραφικά: «Όχι δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Το έχουμε πει πολλές φορές πως όταν δεν υπάρχει τίποτα οριστικό δεν τοποθετούμαστε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Πάφο και να κερδίσουμε. Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά εκεί».

Για την Πάφο και τον κόσμο: «Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις πόντους, ανέβηκε επίπεδο η Πάφος οργανωτικά και αγωνιστικά. Έκανε τρομερά επιτεύγματα. Εμείς πάμε εκεί με μεγάλη σοβαρότητα σε ένα παιχνίδι 50-50 και θα παλέψουμε για να κερδίσουμε. Διαθέσαμε 300 εισιτήρια από τα 1300. Θα έχουμε αρκετό κόσμο νομίζω. Θέλουμε ο κόσμος να είναι ο επιπλέον μας παίκτης και να βοηθηθούν με επιπλέον τρόπο που παίκτες μας. Για τα παιχνίδια που παρέρχονται δεν υπάρχει αρκετή αξιολόγηση. Η σημαντικότητα είναι ο επόμενος αγώνας».

Comments
To Top