ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν ΘΡΥΛΟΣ! Μάγκικο τρίποντο και στο -1 (pic)

Η ομάδα μας πέτυχε σημαντική νίκη κόντρα στην Ομόνοια με 2-0 στο «Τσίρειο», ανέβηκε στην δεύτερη θέση και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο -1. Ένα αυτογκόλ και ο Γιάνγκα τα τέρματα.

O αγώνας:

Ο Απόλλωνας μπήκε με διάθεση στο ξεκίνημα και ήταν πιο δραστήριος, ενώ η Ομόνοια προσπαθούσε σταδιακά να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Στο 26ο λεπτό ο Νταμπό έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα μέσα, αυτή κτύπησε στον Χούμποτσαν και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0!

10 λεπτά μετά το γκολ, ο Ίλιεφ έκανε ένα σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 40ο λεπτό ο Μιξ πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Τζιωνής από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ένα σουτ του Ζράντι έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς να έχει αρκετές φάσεις, αλλά να έχει μπόλικες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Στο 61 ο Τσέποβιτς από κοντά σημάδεψε τον Γιοβάνοβιτς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 63ο λεπτό ο Λέζιακς λανθασμένα γύρισε την μπάλα στον Φαμπιάνο, ο Γιάνγκα μπήκε στην φάση, πέρασε τον Φαμπιάνο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0!

Σουτ του Ίλιεφ στο 67΄πέρασε έξω. Στο 87΄ένα σουτ του Κίκο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στις καθυστερήσεις ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε μεγάλη απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χ. Κυριάκου, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς (Νογιόκ 69′), Ζράντι (81′ Αλεσάμι, 90+1′ Β. Γιοβάνοβιτς), Ίλιεφ (90+1′ Ψύχας), Γιάνγκα, Νταμπό (81′ Αλμπάνης).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κίκο, Χούμποτσαν (62′ Παναγιώτου), Λανγκ, Λέτσγιακς, Λοΐζου, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοΐζου (74′ Μποτεάκ), Κακουλλής (74′ Ασάντε), Τσέποβιτς (85′ Ψάλτης).

Κίτρινες: – / –

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος.

Α’ Βοηθός: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Ηροδότου Ξένια.

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης.

Comments
To Top