ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Είμαστε μπροστά από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια που έχουν πολύ πιο υψηλό μπάτζετ»

Απόσπασμα από την συνέντευξη του τεχνικού της ομάδας μας Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ και του βοηθού του Μπενιαμίνο Μολινάρι στην εφημερίδα «REMS», φιλοξενεί η ιστοσελίδα remszeitung.de.

Για τους πρώτους 6 μήνες στην Κύπρο και τον Απόλλωνα:

Beniamino Molinari: Είμαστε μεταξύ πρώτης και τρίτης θέσης στον πίνακα από την πρώτη αγωνιστική. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν με τέσσερις νίκες. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν να μπει η ιδέα του παιχνιδιού του Άλεξ στο μυαλό των παικτών. Είναι μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη. Μέχρι στιγμής μπορούμε να βγάλουμε ένα θετικό ενδιάμεσο συμπέρασμα. Αλλά ο προπονητής μπορεί να το βλέπει διαφορετικά.

Το βλέπει διαφορετικά ο προπονητής;

Alexander Zorniger: «Όχι, συμφωνώ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήμασταν στην κορυφή του πίνακα. Φέτος, μας λένε, το πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένο. Είμαστε λίγους βαθμούς μπροστά από ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια , που βλέπουν τον εαυτό τους στις πρώτες θέσεις. Έχουν σημαντικά υψηλότερο προϋπολογισμό και σημαντικά υψηλότερες προσδοκίες. Γι’ αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής. Κυρίως γιατί, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πράγματα με τον αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League».

Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «REMS».

Comments
To Top