ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στην Λάρνακα

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 στην Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ομάδα μας σκόραρε ο Ντανίλο Σπόλιαριτς που ισοφάρισε προσωρινά, ενώ ο ίδιος παίχτης πέτυχε αυτογκόλ σε μία άτυχη στιγμή, για το τελικό 2-1.

Ο αγώνας:

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν όμως αρκετά τρεξίματα και ένταση στο παιγνίδι τους.

Πρώτη τελική στον αγώνα στο 12’ από κεφαλιά του Ρόμο η οποία κατέληξε κατευθείαν στον Γιοβάνοβιτς χωρίς να ανησυχήσει ο Σέρβος τερματοφύλακας.

Όπως είπαμε, τα πρώτα λεπτά του παιγνιδιού είχαν αρκετή ένταση με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, αρκετά φάουλ και το παιγνίδι να μην μπορεί να πάρει ρυθμό.

Μάλιστα το μαρκάρισμα του Χαμάς στον Μάμα στο 25’ μπορούσε να τιμωρηθεί και με την κόκκινη κάρτα, με το διαιτητή να αρκείται στην κίτρινη.

Η πρώτη φάση για τον Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 43΄, όταν ο Ίλιεφ μετά από γύρισμα του Χαμάς έκανε το απευθείας σουτ αλλά η μπάλα πήγε απευθείας πάνω στον Λεάλ.

Δύο λεπτά αρότερα είχαμε την κεφαλιά του Ρόμο μετά από σέντρα του Φαράζ, η μπάλα ξανά πάνω στον Γιοβάνοβιτς. Τρεις ευκαιρίες στο παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, και στις 3 φορές η μπάλα πήγε απευθείας πάνω στους τερματοφύλακες.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ στην πρώτη της φάση στην επανάληψη, στο 49’, άνοιξε το σκορ με τον Ρομό μετά από πάσα του Τρισκόφσκι με το κεφάλι.

Η ΑΕΚ όμως δεν πρόλαβε να χαρεί το τέρμα καθώς στο 51’ ο Ντανίλο με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έφερε το παιγνίδι στα ίσα! Σε διάστημα δύο λεπτών δηλαδή είδαμε περισσότερα πράγματα από όλο το πρώτο ημίχρονο!

Όμως, ο Ντανίλο από ήρωας έγινε… μοιραίος λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59’. Είχαμε την εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Ντανίλο προσπάθησε να διώξει τη μπάλα αλλά την έστειλε με τα πόδια στα δίχτυα της ομάδας του με την ΑΕΚ να παίρνει προβάδισμα με 2-1.

Παρά το ξέφρενο όμως εκείνο δεκάλεπτο με τα τρία τέρματα, δεν είχαμε αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες στη συνέχεια.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της ΑΕΚ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη με την οποία βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΕΚ: Λεάλ, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Άνχελ Γκαρθία, Ροσάλες, Λέδες, Μάμας (57΄Άμπραχαμ) Τρισκόφσκι (74΄Ναούμ) Φαράζ (46΄Εσπινόσα)  Γκιούρσκο (57΄Ακοράν) Ρομό.

Απόλλωνας: Γιοβάνοβιτς, Νασιμέντο (77΄Κατελάρης) Ιντζία (54΄Αλμπάνης) Ίλιεφ, Ντανίλο, Ρομπέρζ, Χαμάς, Αλεσάμι (70΄Ψύχας) Γιάνγκα, Μαυρίας, Ζράντι.

Κίτρινες: Μάμας / Σπόλιαριτς, Χαμάς, Νασιμέντο, Κατελάρης, Ρομπέρζ

Comments
To Top