ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζραντί: «Δεν γεμίζει το γήπεδο για την κάρτα φιλάθλου»

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Κροατίας παραχώρησε ο Μπασέλ Ζραντί.

Όλα όσα είπε:

Για την απόδοση του και τα 5 γκολ σε 17 αγώνες:

«Παίζω πιο επιθετικά από ό,τι στη Χάιντουκ. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό των καλών στατιστικών. Αλλά όχι μόνο εγώ, ο προπονητής βρήκε μια θέση για όλους τους παίκτες όπου νιώθουν καλύτερα και μπορούν να δώσουν τα περισσότερα».

Για το πρωτάθλημα:

«Αυτή τη στιγμή μοιάζει με τριπλή μάχη, αλλά υπάρχουν ομάδες που είναι κοντά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ομοιόμορφο, πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική».

Πώς είναι οι οπαδοί του Απόλλωνα;

-«Εντυπωσιακοί αλλά δεν τα έχω ζήσει ακόμα με τον σωστό τρόπο. Δεν γεμίζει το γήπεδο στους αγώνες λόγω της απόφασης για την κάρτα φιλάθλου».

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Κροατικού και του Κυπριακού πρωταθλήματος;

-« Κατά τη γνώμη μου, μοιάζουν πολύ. Η ποιότητα είναι παρόμοια, αλλά η μόνη διαφορά είναι ότι περισσότεροι σύλλογοι στην Κύπρο μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Σίγουρα υπάρχουν έξι ή επτά ομάδες εδώ που μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, στην Κροατία τέσσερις σύλλογοι μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο»

Αν του λείπει η πόλη του Σπλίτ..

– «Μου λείπει η πόλη και οι φίλοι που έκανα. Έχω να λύσω άλλα πράγματα στο Σπλιτ, μάλλον θα έρθω το καλοκαίρι για λίγες μέρες».

Ακολουθείς τη Χάιντουκ;

– «Βλέπω τα αποτελέσματα μέσω livescore και παρακολούθησα τους αγώνες με Ντιναμό και Όσιγιεκ».

Η Χάιντουκ περίμενε τον τίτλο από το 2005 και ο Απόλλωνας από το 2006. Μπορούν το Σπλιτ και η Λεμεσός να γιορτάσουν τον Μάιο ;

– «Ελπίζω. Σίγουρα η γιορτή θα ήταν εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι δύο περίμεναν τόσο καιρό τον τίτλο».

Comments
To Top