ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θέλω ο κόσμος να είναι περήφανος και να ξέρει πως λάθη κάνουμε..»

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το πώς αγωνιστήκαμε σήμερα. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλές απουσίες και χάσαμε και κάποιους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά στημένος σήμερα και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Σήμερα για πρώτη φορά αλλάξαμε το σύστημα παίζοντας με τρεις στην άμυνα. Είχαμε την απώλεια του Τζουμ κατά τη διάρκεια αγώνα. Είχαμε τα πάντα εναντίωνα μας σήμερα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καχυποψία από πολλούς, από όσους ασχολούνται με το άθλημα στην Κύπρο. Φέτος είναι μια νέα χρονιά και δεν με νοιάζει τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές και χάσαμε το πρωτάθλημα».

«Αυτό που απαντώ στον κόσμο είναι ότι έχουμε 28 παίκτες, που οπότε χρειαστούν πρέπει να βοηθήσουν. Άλλαξα την προπόνηση γιατί αλλάξαμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, δεν είναι δικαιολογία η ηλικία και σας δίνω το παράδειγμα του Ρομπι που είναι 34 χρόνων και τρέχει συνεχώς και δεν τραυματίζεται. Μπορεί να μου αρέσουν τα ωραία αυτοκίνητα αλλά δεν σημαίνει πως ξέρω πώς να τα λειτουργώ και πώς να τα φτιάχνω».

«Βλέποντας το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, έχουμε τρεις ήττες και όσες φορές κερδίσαμε το αξίζαμε εκατό τοις εκατό. Όταν χάσαμε ήταν απέναντι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Άλλες ομάδες θα το ζήλευαν αυτό. Θέλω ο κόσμος να είναι περήφανος για αυτό και να ξέρει πως λάθη κάνουμε αλλά δεν τα κάνουμε επίτηδες και θα παλέψουμε για πετύχουμε τους στόχους μας. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι σκληρός μαζί τους όταν πρέπει. Καλές γιορτές σε όλους».

Για τις μεταγραφές: «Το βλέπουμε μαζί με τη διοίκηση και αν μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα ποιοτικά θα το πράξουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα αλλά όλα στη ζωή μπορούν να βελτιωθούν. Έχουμε και την επιστροφή του Ντιγκινί. Θα δούμε μόνο παίκτες που πραγματικά μπορούν στην ομάδα και αξίζουν να έρθουν στην Κύπρο. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά θα κάνω το παν για να βελτιώσουμε όπου μπορούμε την ομάδα».

Comments
To Top