ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταμεία και είσοδοι στο «Γ.Σ.Π»

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (18/12-19:00) θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (18/10-13:00).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο αγώνα από το Apollon Official Store μέχρι τις 13:00 καθώς επίσης και διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Η διαδικασία προπώλησης θα ολοκληρωθεί στις 13:00 ωστόσο από τις 17:30 θα λειτουργήσουν ταμεία στο ΓΣΠ. 

Οι φίλοι της ομάδας μας θα χρησιμοποιήσουν τη Βόρεια κερκίδα και θα μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους από το ταμείο πίσω από τη βόρεια εξέδρα του σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ
Μαθητικό: 5 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Δεν θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης, να επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε:

– Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).
– Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή Άτομα που έχουν νοσήσει νοουμένου ότι δεν έχουν παρέλθει 6 μήνες και κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης.
– Εξαιρούνται τα παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών, νοουμένου ότι κατέχουν SafePass ενώ για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός.
– Εξαιρούνται άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους, και κατέχουν έγκριση από την Ad Hoc επιτροπή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Επίσης, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 13 Δεκεμβρίου 2021, διευκρινίζονται τα πιο κάτω:

Διευκρινίζεται πως τα άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων και μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test, όπως επίσης και άτομα που έλαβαν την ενισχυτική δόση εμβολίου.

Τα άτομα για τα οποία έχει παρέλθει περίοδος 7 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων, και μία δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δικαιούνται να εισέρχονται στους χώρους αυτούς με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Διευκρινίζεται πως τα άτομα τα οποία έχουν νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top