ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να παίξει για τον κόσμο του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής, αναμεσά σε δυο από τις κορυφαίες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας. Εμείς θα πάμε εκεί όπως πάντοτε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιδιώξουμε τους βαθμούς της νίκης».

Αγωνιστικά νέα: «Εκτός οι Χάμπος, Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Μαυρίας και θα ξεκαθαρίσει σήμερα των Αλμπάνη και Ίλιεφ. Περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αποστολή έχει ο Γιάγκα, ενώ είναι πιο έτοιμοι οι Τζουμ και Πίττας. Επιστρέφει και ο Κατελάρης».

Για την αντίδραση που καλείται να βγάλει ο Απόλλωνας μετά το παιχνίδι με τον Άρη: «Δεν είναι θέμα αντίδρασης είναι η επόμενη μέρα. Η ήττα έμεινε πίσω και δεν παύει να είναι στο τραπέζι τρεις υπεροπολύτιμοι βαθμοί που θα παλέψουμε για να τους πάρουμε».

Ποια είναι τα συστατικά πιθανής επιτυχίας: «Δεν είμασταν γενικά σε καλή μέρα για αυτό και ηττηθήκαμε. Δούλεψε ο προπονητής καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το δύσκολο είναι ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές λόγω των πολλών απουσιών τράβηξαν το κουπί. Κανένας δεν μπορεί να υποτιμά τον Απόλλωνα και θα παλέψουμε επί ίσοις όροις απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο».

Για την τελευταία παρουσία του Απόλλωνα στο ΓΣΠ απέναντι στον Ολυμπιακό: «Και στο παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν εξαιρετικός ο Απόλλωνας. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με το ΓΣΠ τα τελευταία χρόνια, δεν είναι η σχέση του Απόλλωνα πριν από το 2010. Είναι όμως η έδρα του αντιπάλου και αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Πόσος κόσμος αναμένεται: «Δεν υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Θεωρώ ότι θα έχουμε κοντά μας 500 φίλους του Απόλλωνα. Βλέπουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται, άλλοι προσέχουν για να έχουν, είναι τα εμβόλια, οι κάρτες φιλάθλου. Ο Απόλλωνας είναι υποχρεωμένος να παίξει για τον κόσμο του. Δεν παίζει ο κόσμος ποδόσφαιρο, πρέπει να παίξουν οι ποδοσφαιριστές μας όπως θα κάνει και το ΑΠΟΕΛ και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Για το Τσίρειο «Ο Απόλλωνας ότι προσπάθεια είχε να κάνει την έκανε. Αυτό που έχουμε ενημερωθεί είναι ότι το κονδύλι, το οποίο έχει εγκριθεί εδώ και αρκετό καιρό από το κράτος, είναι εγκεκριμένο αρκετά χρόνια στον προϋπολογισμό και όπως μας έχει αναφερθεί, ίσως κάποιες λάθος διαδικασίες από πλευράς ΓΣΟ να μην έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν και πρακτικά το συγκεκριμένο κονδύλι. Θεωρώ ότι πλέον μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, οι άνθρωποι του ΓΣΟ, που είναι και νέο διοικητικό συμβούλιο, θα προσπαθήσουν μέσα από κάποιες διαδικασίες να πάρουν τα σχετικά κονδύλια για να βελτιώσουν τις αδυναμίες που παρουσιάζει το στάδιο αυτή τη στιγμή».

«Αύριο λόγω γιορτών οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας μας έχουν συλλέξει τρόφιμα και παιχνίδια, μια όμορφη πράξη από τους οργανωμένους της ομάδας μας. Θα υπάρξουν άνθρωποι στο οίκημα του σωματείου της ομάδας μας, οδός Μεσολογγίου από τις δέκα το πρωί αύριο και όσοι φίλοι έχουν από το περίσσευμα τους είτε τρόφιμα είτε παιχνίδια θα είναι σημαντικό να συνεισφέρουμε σε αυτές τις μέρες, να κάνουμε καλά Χριστούγεννα γιατί υπάρχει αρκετός κόσμος που βιώνει δύσκολες μέρες, απόρροια και αυτών των δύο τελευταίων χρόνων», πρόσθεσε.

Comments
To Top