ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια για «Γ.Σ.Π»

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Τρίτης (14/12-15:00) αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/12, 19:00) στο ΓΣΠ.

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ
Μαθητικό: 5 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα χρησιμοποιήσουν τη Βόρεια κερκίδα.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, η είσοδος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφοι, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης, να επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε:

– Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).
– Άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή Άτομα που έχουν νοσήσει νοουμένου ότι δεν έχουν παρέλθει 6 μήνες και κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης.
– Εξαιρούνται τα παιδιά ηλικίας 6 – 11 ετών, νοουμένου ότι κατέχουν SafePass ενώ για τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός.
– Εξαιρούνται άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους, και κατέχουν έγκριση από την Ad Hoc επιτροπή του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Επίσης, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 13 Δεκεμβρίου 2021, διευκρινίζονται τα πιο κάτω:

Διευκρινίζεται πως τα άτομα που ολοκλήρωσαν το εμβολιαστικό τους σχήμα με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων και μια δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test, όπως επίσης και άτομα που έλαβαν την ενισχυτική δόση εμβολίου.

Τα άτομα για τα οποία έχει παρέλθει περίοδος 7 μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού τους σχήματος με δύο δόσεις σε περίπτωση διδοσικών εμβολίων, και μία δόση σε περίπτωση μονοδοσικού εμβολίου, δικαιούνται να εισέρχονται στους χώρους αυτούς με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Διευκρινίζεται πως τα άτομα τα οποία έχουν νοσήσει εντός των τελευταίων 6 μηνών, δεν είναι απαραίτητο να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης PCR ή Rapid test.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top