ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κάποιοι παίκτες τραβάνε το κουπί εδώ και ένα μήνα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά, τι δήλωσε:

Για την ήττα από τον Άρη: «Δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στον Άρη από χθες, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής. Ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Δεν μας στεναχώρησε η ήττα, αλλά το ότι η ομάδα δεν έδειξε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Δεν διεκδικήσαμε με αξιώσεις τη νίκη. Ευελπιστούμε πως θα δείξουμε άμεση αντίδραση. Έχουμε πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών και κάποιοι παίκτες τραβάνε το κουπί εδώ και ένα μήνα. Συνεχώς, ο προπονητής προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα, κάποτε θα γινόταν και η στραβή. Προχωρούμε, είναι μακρύς ο δρόμος».

Για τη συνέχεια: «Ο Άρης μας πίεσε, δεν είχαμε ρυθμό, είχαμε εκτός πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Υπάρχει μια νέα προσπάθεια φέτος, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Άλλες ομάδες που είναι 13 και 14 βαθμούς πίσω, πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους. Αλίμονο αν εγκαταλείψουμε την πίστη μας για κάτι καλό τη φετινή σεζόν. Είχαμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε δοκάρι με τον Νταμπό και λίγο αργότερα ο Άρης σκόραρε το δεύτερο γκολ. Είναι και συγκυρίες το ποδόσφαιρο. Χάσαμε από μια ομάδα που έχει ξοδέψει εκατομμύρια χρήματα. Η ήττα, όμως, είναι ήττα. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας και να πάμε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για να ανταποκριθούμε. Πρέπει να παλέψουμε για τους βαθμούς με φρέσκάδα στο μυαλό και να επανακάμψουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας».

Comments
To Top