ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ταξιδέψαμε στη Λάρνακα παρά τα τρομερά αγωνιστικά προβλήματα με στόχο τη νίκη. Είπαμε πολλές φορές ότι την τελευταία δεκαετία ο Απόλλωνας δεν σκέφτεται αντιπάλους πηγαίνει πάντα για τη νίκη. Η ισοπαλία δεν μας ικανοποιεί, αλλά ήρθε στη πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως η Ανόρθωση. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν κατά πολύ καλύτερος, θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με τον Μπάσελ και τον Αλμπάνη. Στο τέλος είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, όμως το ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, έστω αν νιώθουμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη βάση ευκαιριών, είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες που είχε ο Απόλλωνας: «Η μαγκιά του φετινού Απόλλωνα είναι ότι ο Τσόρνιγκερ έχει ενεργοποιήσει όλο το ρόστερ με τον Κατελάρη, τον Παναγιώρου τον Ντανίλο που ήταν εξαιρετικός. Από εκεί και πέρα, μπήκε ο Ψύχας ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός. Είχαμε και μια αλλαγή το τέλος γιατί μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Είχαμε συνοχή, φαντασία και γενικά δείξαμε να μην επηρεάζεται η ομάδας από την έδρα της Ανόρθωσης. Είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ, θα απευθυνθούμε εκεί που πρέπει. Θα επαναλάβουμε κάποια προβλήματα και παράπονα που έχουμε από την αρχή της περιόδου με αυτόν τον ήπιο τρόπο και αν ξανασυμβεί κάτι ανάλογο, βλέπουμε. Η διοίκηση αποφάσισε να μην πυροδοτήσει το κλίμα. Έχουμε, το παιχνίδι με τον Εθνικό και θα προετοιμαστούμε για αυτό. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Απόλλωνα που μας στήριξε χθες, όπως και οι οργανωμένοι που ήρθαν στο Κολόσσι την Κυριακή. Για αυτούς παίζουμε και για αυτούς μοχθούμε».

Αν είναι τα παράπονα για την κόκκινη: «Γενικά αναφερόμαστε. Δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση, το ξεκαθαρίζω».

Comments
To Top