ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιννής: «Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα»

Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ»  με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής…

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Αγωνιζόμαστε ίσως στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, ανοικτό και για τα τρία αποτελέσματα»

Για το στόχο του τίτλου: «Θεωρούμε ότι έχουμε ωριμάσει πολύ σαν ομάδα. Κάποια λάθη που κάναμε στο παρελθόν, φέτος δεν τα κάνουμε μέχρι στιγμής. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του είναι διαβασμένοι, ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως ακόμα είναι νωρίς, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο»

Για τα αγωνιστικά: Θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι μαζί μας, έχουμε ακόμα τρεις προπονήσεις. Είναι 2-3 παιδιά που είναι πολύ κοντά να επιστρέψουν, θα δούμε μέχρι την Δευτέρα»

Για τα μεταγραφικά: «Σίγουρα έγιναν κάποιες κουβέντες με τον προπονητή για τον προγραμματισμό. Τα παιδιά που δουλεύουν για τον προγραμματισμό, δεν έπαψαν ποτέ να ασχολούνται με το θέμα. Θα είμαστε έτοιμοι όταν μας το ζητήσει ο προπονητής μας. Είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι της Δευτέρας. Αν χρειαστεί οποιαδήποτε ενίσχυση, θα την κάνουμε»

Για τον κόσμο: Ο κόσμος του Απόλλωνα αναγνωρίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι. Η στήριξή τους είναι πολύτιμη και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε ακόμα περισσότερη στήριξη για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε”.

Comments
To Top