ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ενότητα και η συσπείρωση μας ικανοποιεί πλήρως»

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε η ομάδα: «Ήταν με αφορμή την παρουσίαση του νέου γηπέδου σε χορηγούς, υποστηρικτές και ανθρώπους που περιβάλλον εξωδιοικητικά τον σύλλογο. Οι πλείστοι έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στις σουίτες, είναι θέμα ημερών να ανακοινώσουμε την εξάντλησή τους. Ήταν ένα συναπάντημα σε κλίμα ευφορίας και αγωνίας για τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας δουλεύει κατά νου το καλοκαίρι του ‘22. Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, κάθε μέρα το στάδιο εξελίσσεται και ολοκληρώνονται πολλά από τα τμήματά του. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο μεγάλο αυτό ραντεβού. Η ενότητα και η συσπείρωση μας ικανοποιεί πλήρως και προκύπτει μέσα από τη στήριξη στον Νίκο Κίρζη και τη μεγάλη πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ο κόσμος αναγνωρίζει, βλέπει ότι ο Απόλλωνας βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί πρότυπο για άλλους συλλόγους. Ταυτόχρονα βλέπει την ομάδα να κάνει καλή χρονιά για μια ακόμα χρονιά και να εκπέμπει ελπίδα για το μέλλον».

Comments
To Top