ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και έπιασε ξανά κορυφή ο ΘΡΥΛΟΣ!

Η ομάδα μας νίκησε την Δόξα με 3-0, έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα γκολ οι Νταμπό, Ζράντι και Χαμάς, οι δύο τελευταίοι με πέναλτι.

Αποχώρησαν τραυματίες οι Πίττας και Χάμπος.

Ο αγώνας:

Καλύτερα και πιο επιθετικά μπήκε στο παιχνίδι ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού έβαλε πίεση στην Δόξα για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε, καθώς στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Νταμπό.

Ο Χαμάς σέντραρε στην περιοχή και ο Γάλλος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Νταμπό. Μετά το γκολ ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια, χωρίς να καταφέρει να φτιάξει κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Σταδιακά η Δόξα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και προσπαθούσε να γίνει πιο επιθετική, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι το ουσιαστικό. Έτσι, η μπάλα ανεβοκατέβαινε και από τις δύο ομάδες, χωρίς να γίνονται φάσεις, μέχρι το 42ο λεπτό όπου η Δόξα θα μπορούσε να σκοράρει.

Ήταν μια εξαιρετική αντεπίθεση, με την μπάλα να καταλήγει στον Σασί, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, αλλά με εντυπωσιακή επέμβαση ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 

Η ίδια εικόνα στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή, αλλά χωρίς να δημιουργούνται φάσεις στον αγώνα.

Το παιχνίδι άλλαξε στο 63ο λεπτό, όταν ο διαιτητής, μετά από υπόδειξη του VAR έδωσε σωστά πέναλτι στον Απόλλωνα, καθώς ο Κοβάσεβιτς τράβηξε από την φανέλα τον Νταμπό. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζράντι, ο οποίος ήταν εύστοχος, κάνοντας το 2-0 για τους «κυανόλευκους».

Μετά το δεύτερο γκολ ο Απόλλωνας πήρε τα… πάνω του και βρήκε ακόμα δύο ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 66’ πλασέ του Στορ να έφυγε έξω και δύο λεπτά αργότερα σουτ του Ζράντι έφυγε εκτός στόχου.

Στο 74ο λεπτό ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι στον Απόλλωνα σε σπρώξιμο του Μέσκα στον Νταμπό. Το πέναλτι εκτέλεσε αυτή την φορά ο Χαμάς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 3-0.

Comments
To Top