ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Eπί προεδρίας Νίκου Κίρζη αποδείξαμε ότι δεν επηρεαζόμαστε από την κριτική»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα πριν το ματς στη Λευκωσία γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος τις πλείστες φορές αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν όμως είσαι ο Απόλλωνας οφείλει πάντα να πηγαίνεις για τη νίκη όμως νομίζω πως χθες ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκτός από τους τρεις βαθμούς ο Απόλλωνας κέρδισε κάποια στοιχεία που θα είναι βοηθητικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά εκτός από τη φάση του 40’. Εμείς απειλήσαμε, είχαμε ρυθμό, συνοχή, είδαμε το Αλμπάνη να δίνει συνέχεια στα καλά παιχνίδια κι άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν πολύ καλή απόδοση και ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτούμε την απόδοση μας».

Αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Απόλλωνα: «Σε γενικές γραμμές ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μας και με Ομόνοια είμασταν καλoί, όπως και με την ΑΕΚ, η οποία όμως εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη που κάναμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, βάζει πολλή δουλειά ο κύριος Τσόρνιγκερ, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε ομοιογένεια και εμπνέονται οι ποδοσφαιριστές».

Για την κριτική του κόσμου το καλοκαίρι: «Τα τελευταία δέκα χρονιά επί προεδρίας Νίκου Κίρζη αποδείξαμε ότι δεν επηρεαζόμαστε είτε θετικά είτε αρνητικά από την κριτική. Αλίμονο να επηρεάζεσαι και να φεύγεις από τα πιστεύω σου λόγω της κριτικής. Πάντα αυτοί που είναι εκ των έσω βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και δρουν διαφορετικά. Δεν υπάρχει καμία απάντηση προς τον κόσμο που μας έκρινε, οφείλουμε να του δίνουμε κάθε εβδομάδα τη χαρά που αξίζει. Εμείς δουλεύουμε και προχωρούμε».

Comments
To Top