ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αν και ολοκαίνουργια ομάδα δείξαμε χαρακτήρα»

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, συνέχεια ενός πολύ δύσκολου προγράμματος. Δίνουμε συνεχόμενα ντέρμπι με ομάδες που κάνουν εξαιρετική πορεία, ή έχουν τους ίδιους στόχους μαζί μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συνεπείς, να δώσουμε συνέχεια στην καλή παρουσία με την Ομόνοια που ήταν πειστική. Αν και ολοκαίνουργια ομάδα δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να δώσουμε συνέχεια».

Για τα οφέλη ενδεχόμενης νίκης: «Η ομάδα έμεινε ανεπηρέαστη από τις δύο ήττες. Οι συγκυρίες δεν ήταν με το μέρος μας, όπως ήταν με το μέρος μας σε κάποια παιχνίδια στην αρχή. Με την Ομόνοια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος. Όταν έχεις μεγάλους στόχους ακόμα και η ισοπαλία δεν είναι επιθυμητή, πόσο μάλλον η ήττα».

Για το ότι δεν σκόραρε κόντρα στην Ομόνοια για πρώτη φορά μετά από καιρό: «Ο Απόλλωνας ήταν αρκετά παραγωγικός. Δεν έχασε τις πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες, ο τρόπος που αμυνόταν η Ομόνοια δεν μας έδινε τη δυνατότητα να έχουμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και στον τομέα του σκοραρίσματος».

Comments
To Top