ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Απογοητευτικό αποτέλεσμα/ Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που δεν μας άφησε ικανοποιημένους το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι βάση απόδοσης ο Απόλλωνας δικαιούτο τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεχθήκαμε ένα εύκολο τέρμα στην αρχή του αγώνα, η Ομόνοια προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σκοτώσει το παιχνίδια εμείς είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Ομόνοια αμύνθηκε από το 60’ και μετά με διπλή ζώνη άμυνας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό συγχαρήκαμε την Ομόνοια για τη νίκη της γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο μεμπτό στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη φάση του Νταμπό με τον Ζράντι: «Συμβαίνουν αυτά. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, μέταλλο. Θέλαμε να δούμε την ομάδα με ένα δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας. Να δούμε πως θα παρουσιαστεί αγωνιστική και νομίζω η παρουσία μας ήταν εξαιρετική. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και το ότι η Ομόνοια αμύνθηκε με κάθε τρόπο στα τελευταία λεπτά λέει αρκετά για την εμφάνιση μας. Έτσι είναι όμως υπάρχει δρόμος. Δεν υπάρχει καλή και κακή ήττα. Για μας το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Προετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι με την Πάφο».

Για τον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς: «Είναι έτοιμος και είναι καθαρά επιλογή του προπονητή».

Για τον Μαλεκκίδη: «Υπήρχε ένα μικροπρόβλημα και θα το δούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Για Κατελάρη και Μάρκοβιτς: «Είναι αρχές της εβδομάδας και νομίζω να περιμένουμε την ιατρική αναφορά την Τετάρτη για να δούμε ποιοι θα προλάβουν το ματς με την Πάφο».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί για να έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο: «Ήρθε ο κόσμος, τον στεναχωρήσαμε, κρατάμε το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα, είμαστε μια καινούργια ομάδα και σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα».

Comments
To Top