ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξι διεθνείς αναχώρησαν για τις Εθνικές

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Οκτωβρίου.

Έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα ενισχύσουν τις εθνικές ομάδες των χωρών τους ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Μουντιάλ το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022 αλλά και φιλικών αναμετρήσεων.

Τρεις ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου, για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (08/10) την Κροατία στο ΑΕΚ Αρένα και τη Δευτέρα (11/10) τη Μάλτα στο ίδιο γήπεδο.

Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Δημήτρης Δημητρίου θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει των σημαντικών αυτών αγώνων.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Συνολικά αγωνίστηκε 39 φορές.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε 20 διεθνείς συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα.

Ο Δημήτρης Δημητρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν στις 13/10/2020.  Ο διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε συνολικά έξι συμμετοχές.

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Στην εθνική Βουλγαρίας κλήθηκε ο Ίλιαν Ίλιεφ ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (09/10) εκτός έδρας τη Λιθουανία και την Τρίτη (12/10) θα φιλοξενήσει στη Σόφια τη Βόρειο Ιρλανδία. Ο Ίλιαν μετρά τέσσερις συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην αποστολή της εθνικής Ανδρών Λιβάνου συμπεριλήφθηκε ο Μπασέλ Ζράντι ο οποίος θα συμμετέχει στην προσπάθεια της χώρας του για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο Λίβανος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (07/10) το Ιράκ στο Κατάρ και την Τρίτη (12/10) τη Συρία στην Ιορδανία.

Ο Ραντζέλο Γιάνγκα συμπεριλήφθηκε στην κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού του Κουρασάο. Η χώρα του θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο Μπαχρέιν. Την Τετάρτη (06/10) θα αντιμετωπίσει το Μπαχρέιν και την Κυριακή (09/10) τη Νέα Ζηλανδία. Μέχρι σήμερα ο Ραντζέλο μετρά 22 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος κι έχει πετύχει 12 γκολ.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top