ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένας στο απουσιολόγιο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» 

Για την ΑΕΚ είπε αρχικά: «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, που την τελευταία δεκαετία διεκδίκησε τίτλους. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και αυτή τη φορά, άρα θα έχουμε ώθηση σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία για να φτάσουμε στο ζητούμενο που είναι η νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που δίνει μόλις τρεις βαθμούς. Δεν είναι ντέρμπι κορυφής. Το σημαντικό κίνητρο είναι η νίκη. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα και τίποτα άλλο. Δεν σκεφτόμαστε ενδεχόμενες θετικές προεκτάσεις. Σεβασμός στον αντίπαλο, κρατάμε μικρό καλάθι και παραμένουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι»

«Όλοι θα παίξουν με όλους σε ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα 12 ομάδων. Είναι πολλά και δύσκολα τα παιχνίδια. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε και να προσθέτουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και δεν αποπροσανατολιζόμαστε από την πορεία που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Πρέπει να προσθέσουμε εκείνα τα στοιχεία που θα κάνουν ανταγωνιστικό τον Απόλλωνα και να δούμε αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τα αγωνιστικά είπε: «Κανένας στο απουσιολόγιο. Ακολουθούν όλοι κανονικό πρόγραμμα. Ποιους θα επιλέξει ο προπονητής ως εκατό τοις εκατό έτοιμους, θα τους δούμε σήμερα. Όσοι χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι απολύτως έτοιμοι, θα καταφέρουν να είναι σε πλήρη ετοιμότητα στη διακοπή του πρωταθλήματος μετά από την ΑΕΚ. Σε συνεννόηση με τον Δρ. Κακαβελάκη, έναν εξαιρετικό επιστήμονα που είναι συνεχώς δίπλα μας και το τεχνικό επιτελείο, αξιολογήθηκε συνεχώς και σωστά η κατάσταση των παικτών που είχαν προβλήματα τραυματισμού. Αντιλαμβάνεστε είχαμε ένδεκα παίκτες εκτός με τη Ζίλινα. Το δείγμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Ελπίζουμε να μην προκύψει οτιδήποτε για να μπορεί ο κ. Τσόρνιγκερ να επιλέγει τους πιο έτοιμους».

Comments
To Top