ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: « Τίποτα δεν τελείωσε/ Υπάρχουν τα απρόβλεπτα..»

τον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούρης Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό τρίποντο για μας, το οποίο δίνει συνέχεια στη βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό επίπεδο και κάτι που βοηθά στο κτίσιμο μιας καινούργιας ομάδας. Σίγουρα δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα και έχουμε επικεντρωθεί ήδη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγή, το ντέρμπι της πόλης και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: «Ο Απόλλωνας και στα τρία παιχνίδια ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Αντιλαμβάνεται ότι ο χαρακτήρας που διαμορφώνει η ομάδα μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό κέρδος. Να αισθανόμαστε ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε όμως αρκετά να βελτιώσουμε, παραμένουμε ταπεινοί, στο πλάνο που διεκπεραιώνεται σκαλί σκαλί με το να έρχονται και τα αποτελέσματα, το έργο γίνεται πιο εύκολο. Έχουμε γίνει πολύ νωρίς ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας χαροποιεί επίσης η παρουσία του κόσμου, υπάρχει τρομερή συσπείρωση».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντοτε είναι εκεί. Το είπαμε πολλές φορές ότι η ίδια ομάδα είναι ο κόσμος της. Κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι έχοντας βασικούς πολλούς Κύπριους παίκτες. Αγωνίστηκε και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο οποίος έρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας».

«Σίγουρα είμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τίποτα δεν τελείωσε ούτε για μας ούτε για το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν τα απρόβλεπτα, θέλουμε όμως να παραμείνει κοντά ο κόσμος. Θέλουμε μέσα από τις επιτυχίες αυτές να δώσουμε υπερηφάνεια στον κόσμο», πρόσθεσε.

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Εννοείται ότι ο Απόλλωνας έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης και θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε αλλάξει ολοκληρωτικά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και αυτό εμπεριέχει και εμπεριείχε σοβαρό ρίσκο. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για τον Ζράντι: «Ο Απόλλωνας έχει την ικανότητα να φέρνει μεγάλους ποδοσφαιριστές και οι οποίοι μέσω της ομάδας εξελίσσονται και αποκτούν μεταπωλητική αξία. Πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν εντύπωση για το τι μπορούν να κάνουν».

Αγωνιστικά νέα: «Aυτά από την Τετάρτη. Έχουμε και αγώνα κυπέλλου αυτή την εβδομάδα»

Comments
To Top