ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για ΑΠΟΕΛ, τραυματίες και κόσμο

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ δεν μας αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση, γνωρίζουμε ότι αυτά μπορούν να συμβούν ακόμα και στις δυνατές ομάδες. Αισθανόμαστε αρκετά δυνατοί, είμαστε σε καλή κατάσταση, υπάρχει ηρεμία και πίστη στις δυνατότητές μας. Ευελπιστώ ότι θα κυλήσει ομαλά η προετοιμασία για να παραταχθούμε ανταγωνιστικοί».

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και την αυτοπεποίθηση που έχει δώσει: «Δεν κερδίσαμε τίποτα με δύο νικηφόρα παιχνίδια στην έδρα μας. Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση. Οι πολλές αλλαγές και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη δεν μας είχαν βοηθήσει. Είναι μια μεταβατική χρονιά με την αλλαγή φιλοσοφίας, την έλευση του Τσόρνιγκερ και τους πολλούς νέους παίκτες. Με καλύτερη ψυχολογία μπορείς να προχωρήσεις σε καλύτερες βάσεις».

Για την προπώληση: «Θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Σιγά σιγά αποδέχεται ότι η χρονιά είναι μεταβατική, χωρίς να υπάρχει άλλοθι ή δικαιολογία. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε πέραν από τους βαθμούς και άλλα στοιχεία που θεωρούνται σημαντικά».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Ψάχνουμε ομοιογένεια, μεγαλύτερο ρυθμό σε διάρκεια, λιγότερα κενά διαστήματα. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι και να ψάχνεις το καλύτερο».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η προπόνηση. Παίζουμε Κυριακή, υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και πρέπει να περιμένουμε υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές εκτός, όμως τα αποτελέσματα τα καθορίζουν οι παρόντες».

Για το τι θα σημαίνει ενδεχόμενη επιτυχία σε βάρος του ΑΠΟΕΛ και κατά συνέπεια το τρία στα τρία: «Τίποτα απολύτως, το εννοώ. Τρίτη αγωνιστική δεν κερδίζεις τίποτα, εδώ φτάσαμε λίγο πριν το τέλος και δεν πήραμε κάτι».

Για τον Ρομπέρζ και το κατά πόσον υπάρχει συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους: «Είναι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος που είναι στον Απόλλωνα. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, επικεντρωνόμαστε εκεί. Ο Απόλλωνας διατηρεί πάντα στο ρόστερ αυτούς που επιθυμεί και ανταμείβει αυτούς που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα».

Comments
To Top