ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παρουσίαση της CTC Automotive ως ο επίσημος χορηγός της ομάδας μας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (16/09) τον νέο χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στο Columbia Plaza.

Η Εταιρεία CTC Automotive LTD, επίσημη αντιπρόσωπος της Hyundai στην Κύπρο είναι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο πάνελ βρισκόταν το μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Απόλλων, Σωκράτης Έλληνας, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο Brand manager της Hyundai, Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους και εκ μέρους των παικτών ο Ίσρα Κολ.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, λέγοντας ότι «ο Απόλλωνας αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά brand name στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Οι χορηγοί μας θα μπορούν να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν πάμε στο νέο μας γήπεδο».

Από την πλευρά του ο κ. Έλληνας είπε «είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας αυτής, γιατί είναι εκ των παλαιότερων οργανισμών στην Κύπρο» και πρόσθεσε πως «ετοιμαζόμαστε για τη μετακόμισή μας στο νέο γήπεδο και θα προσφέρουμε περισσότερα στους χορηγούς μας. Εύχομαι να είναι επιτυχημένη η συνεργασία μας. Από τον Ιανουάριο όλοι οι παίκτες μας θα οδηγούν Hyundai».

Ακολούθως ο Brand manager Hyundai Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους εξέφρασε την ικανοποίησή του που η εταιρεία του γίνεται μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και εξήγησε ότι η Hyundai υποστηρίζει χρόνια τον αθλητισμό. «Η Hyundai είναι ο κορυφαίος συνεργάτης της FIFA και της UEFA εδώ και χρόνια. Είναι σε μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Ατλέτικο. Έτσι και η Hyundai Κύπρου. Ο Απόλλωνας είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στην Κύπρο και παίζει διαρκώς στην Ευρώπη, με παρουσία και στους ομίλους. Ελπίζω να μοιραστούμε τις ίδιες χαρές σε μελλοντικές διακρίσεις. Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι του Απόλλωνα συνάδουν με τους πρωταγωνιστικούς στόχους της εταιρείας μας», είπε και πρόσθεσε ότι «με το νέο γήπεδο σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες προοπτικές στο μέλλον».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ίσρα Κολ ο οποίος ευχαρίστησε και καλωσόρισε την CTC Automotive στην ομάδα μας. «Είναι σημαντικό για την ομάδα να πετυχαίνει τέτοιου είδους συνεργασίες. Ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους με την απόδοσή μας». Ακολούθως, ο Αργεντινός μίλησε και για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. «Είμαστε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλο ντέρμπι απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να έχει δύο ήττες, αλλά ξέρουμε ποιο είναι το ΑΠΟΕΛ. Αλλά εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και δουλεύουμε στο 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, το πρωτάθλημα».

Λίγα λόγια για  τη νέα χορηγό εταιρεία:

Η Εταιρεία CTC Automotive LTD γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα Λεμεσού και το λογότυπο της Hyundai θα βρίσκεται στο παντελονάκι, στο πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Η Hyundai αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την CTC Automotive Ltd του ομίλου εταιρειών CTC PLC.

H Hyundai διαθέτει μεγάλη γκάμα μοντέλων και κινητήρων, ικανοποιώντας έτσι μεγάλο φάσμα του αγοραστικού κοινού.

Comments
To Top