ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίποντο με 10 παίκτες και δύο στα δύο!

Νίκη με 1-0 για την ομάδα μας κόντρα στον Άρη με γκολ του Ραντέλο Γιάνγκα. Κόκκινη ο Χάμπος στο 30΄.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται την υπεροχή.  Ο Άρης είχε μια καλή φάση στο 9ο λεπτό, αλλά το μακρινό σουτ του Γκάμπριελ απέκρουσε ο Δημητρίου.

Στο 17ο λεπτό ο Απόλλωνας απάντησε στις καλές φάσεις, όταν ο Χάμπος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ζράντι πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γιάνκα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 29ο λεπτό ο Απόλλωνας έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν ο Κυριάκος Χριστοδούλου αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χάμπο Κυριάκου για δυνατό μαρκάρισμα στον Στεπίνσκι. Μετά την αποβολή ο Άρης προσπάθησε να πάρε τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό. Ο Χαμάς σέντραρε από αριστερά και ο Γιάνκα με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Άρης βρήκε δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Στεπίνσκι εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας έδωσε χώρο, ταμπουρώθηκε στην άμυνα και προσπαθούσε στις αντεπιθέσεις. Ο Άρης, παρά την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους «κυανόλευκους». Ένα μακρινό σουτ του Καζού στο 68ο λεπτό ήταν ότι καλό δημιούργησε στο μισάωρο του ημιχρόνου. Στο τέλος προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και είχε την μεγάλη φάση για να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του Ρογκάκλια η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Απόλλων: Δημητρίου, Φιλιώτης (Μαυρίας 88΄), Κατελάρης, Χαμάς (Στορ 72΄), Ρομπέρζ, Κυριάκου, Κολ, Ίλιεφ (Ουέλιγκτον 60΄), Ζράντι, Γιάνκα (Αλεσάμι 72΄), Πίιτας

Comments
To Top