ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήλωση Μπούτνερ και ΔΙΑΨΕΥΣΗ από τον επίσημο Απόλλωνα

Δηλώσεις σε ΜΜΕ του εξωτερικού παραχώρησε ο Αλεξάντερ Μπούτνερ, που τον περασμένο Ιανουάριου ήρθε στην Κύπρο για τον Απόλλωνα όμως δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Ο Ολλανδός είπε για την περιπέτειά του στην Κύπρο:

«Έγιναν συμφωνίες για τα ασφάλιστρα και τέθηκαν στη σύμβαση. Όταν έφτασα εκεί όμως, όλα ήταν διαφορετικά από όσα είχαν συμφωνηθεί” είπε αρχικά.

«Η μεταγραφική αγορά ήταν ακόμα ανοιχτή για δύο ημέρες, άλλοι κυπριακοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν. Ο Απόλλωνας είπε τότε στις εφημερίδες ότι είμαι υπέρβαρος. Έψαχναν έναν λόγο να μην με αφήσουν να πάω σε έναν ανταγωνιστή. Με «μαύρισαν» σκόπιμα, ήταν ακραίο. Τα διάβασα όλα αργότεραΌποιος με δει, ξέρει ότι είμαι σε φόρμα. Είμαι τώρα και ήμουν τότε. Τρέχω δώδεκα χιλιόμετρα ανά αγώνα, η φυσική κατάσταση δεν είναι πρόβλημα.»

Ο επίσημος Απόλλωνας απάντησε στον Ολλανδό με ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ αισθάνεται την υποχρέωση έναντι του φίλαθλου κοινού της να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Μπούτνερ.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού κατέχει στο εργομετρικό του αρχείο όλα τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή τα οποία προέκυψαν μέσα από τις απαραίτητες επιστημονικές μετρήσεις κι ελέγχους που καταδεικνύουν ότι ο ποδοσφαιριστής αδυνατούσε να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Comments
To Top