ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μπιορκεγκρεν : «Θα είναι τεράστιο επίτευγμα αν μπούμε ομίλους»

Ο τεχνικός των Apollon Ladies, Κιμ Μπιορκεγκρεν παραχώρησε  διάσκεψη Τύπου  ενόψει της αναμέτρηση με την Χάρκιβ.

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη κλήρωση στον προηγούμενο γύρο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ίσως την δυσκολότερη ομάδα από τους αδύνατους την Ντιναμό Μινσκ, και μία από τις πιο ισχυρές και ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την πρωταθλήτρια Ρωσίας την ΤΣΚΚΑ Μόσχας. Καταφέραμε παρόλες τις δυσκολίες της κλήρωσης να αντεπεξέλθουμε και στους δύο αγώνες, να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και να προκριθούμε στο δεύτερο προκριματικό.

Φυσικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια όταν βρίσκεσαι λίγο πριν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, πιστεύω ότι είναι 50-50 αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, έχουμε ένα πολύ καλό ομαδικό πνεύμα αυτή τη σεζόν και πιστεύω και ελπίζω ότι θα περάσουμε στο ομίλους.

Για το που θα κριθεί η πρόκριση, και τι θα σημαίνει για τον ίδιο και για την ομάδα πρόκριση στους ομίλους: «Είναι δύσκολο να αναλύσουμε την αντίπαλο, δεν ξέρουμε ακριβώς το επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο. Για όλη την Κύπρο θα είναι πολύ καλό, όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Θα είναι καλό και για το πρωτάθλημα. Για εμένα προσωπικά θα είναι τεράστιο επίτευγμα, είμαι ήδη σούπερ περήφανος για όσα καταφέραμε.

Comments
To Top