ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Αλεσάμι

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Χαϊτάμ Αλεσάμι ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στον Απόλλωνα. Παρά τις πολλές επιλογές που είχα από ομάδες του εξωτερικού, επέλεξα τον Απόλλωνα επειδή πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο, έναν εκ των κορυφαίων στην Κύπρο που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και πολλές παρουσίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μια ομάδα η οποία συμβαδίζει με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες.

Η προηγούμενη μου εμπειρία σε μεγάλα κι απαιτητικά πρωταθλήματα θα με βοηθήσουν στο να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και παράλληλα να συνεισφέρω στην ομάδα τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αυτό που μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας από εμένα είναι ότι θα τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο με έφεση στο επιθετικό μέρος του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο γήπεδο.

Επισκέφθηκα χθες (σ.σ. Τετάρτη) το προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι κι έμεινα εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις που συνάντησα. Είχα και μία πρώτη γνωριμία με τους νέους μου συμπαίκτες οι οποίοι μου επιφύλαξαν μια θερμή υποδοχή. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσω και την πρώτη μου προπόνηση κι ανυπομονώ να ξεκινήσω!

Κατά τη διάρκεια το καλοκαιριού ακολούθησα ατομικό πρόγραμμα με τον προσωπικό μου γυμναστή ωστόσο ακόμη δεν είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Υπολογίζω ότι θα είμαι αγωνιστικά έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.».

Ο Χαϊτάμ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 29.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με τα κυανόλευκα.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top